NB II: a Vasastól és Mezőkövesdről is jött játékos a Ceglédhez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.08. 15:33
A Vasas futballistája, Preklet Csaba és a Mezőkövesd játékosa, Frőhlich Roland is a labdarúgó NB II-ben szereplő Ceglédben szerepel kölcsönben a tavasszal – számolt be róla a klub honlapja.

A 25 éves hátvéd, Preklet Csaba 2014 nyara óta szerepel a Vasasban, a most futó bajnokságban azonban egyetlen bajnokin sem lépett pályára, így a vezetőség elengedte kölcsönbe a futballistát.

A 28 éves csatár, Frőhlich Roland egy éve érkezett Mezőkövesdre, ősszel azonban csak öt meccsen játszott és egy gólt szerzett. A nyárig szintén kölcsönben erősítheti a Ceglédet.

Mindeközben távozott a ceglédiektől Babolek Zoltán és a szurkolók kedvence, a „tiszteletbeli ceglédi”, Markó Ádám is. Utóbbi 2011-ben érkezett a csapathoz, amelynek azóta stabil tagja volt, most azonban megsérült a felkészülés során és a szakmai stábbal való egyeztetés után a távozás mellett döntött.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A CEGLÉDNÉL
Érkezők: Lengyel Béla (Kisvárda), Nagy Sándor (Gyirmót FC Győr, szabadon igazolhatóként), Szalkai Róbert (ZTE FC), Tulipán Ákos (Budaörs, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: Fürjes Ádám (Dorogi FC), Frőhlich Roland (Mezőkövesd), Karacs Péter (Kisvárda), Mursits Roland (Békéscsaba), Preklet Csaba (Vasas), Takács Péter (Békéscsaba), Tihanyi Olivér (Kisvárda)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Kiszemeltek:
Távozók: Babolek Zoltán (szabadon igazolható), Csordás Szabolcs (szabadon igazolható), Farkas Viktor (Dunaújváros), Horváth Gábor (Budaörs), Makrai László (szabadon igazolható), Markó Ádám (szabadon igazolható), Miklós Viktor (szabadon igazolható), Popovics Bertold (szabadon igazolható), Pozsár Dániel (szabadon igazolható), Sánta Attila (szabadon igazolható), Wild Tamás (Budaörs)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik