NB II: a teljes szakmai stáb és legalább hat játékos távozik a ZTE-től

Vágólapra másolva!
2018.06.04. 18:52
Jelentős változásokat közölt a vasárnap NB II-es tagságát megőrző ZTE labdarúgócsapata: közös megegyezéssel távozik a teljes szakmai stáb, valamint hat játékost szélnek eresztett a klub.

A ZTE Facebook-oldalának beszámolója szerint Horváth Károly szakmai igazgató, Artner Tamás vezetőedző, Székely Tibor edző és Házi László kapusedző is távozik a klubtól, további pályafutásukhoz sok sikert kívántak. Az új szakmai stáb megnevezésére a későbbiekben kerül sor. Horváth Károly szakmai igazgató, Artner Tamás vezetőedző, Székely Tibor edző és Házi László kapusedző is távozik a klubtól, további pályafutásukhoz sok sikert kívántak. Az új szakmai stáb megnevezésére a későbbiekben kerül sor.

A szerződéssel rendelkező labdarúgók közül marad a csapatnál: Kovács Zoltán, Szemerédi Norbert, Macher Dávid (kölcsönből tér vissza), Devecseri Szilárd, Hudák Martin, Bedi Bence, Babati Benjamin, Fujsz Richárd, Kovács Ádám, Ekker Milán, Horváth Krisztofer, Szökrönyös Dániel.

Biztosan távozik a zalaegerszegiektől Vernes Richárd, Szappanos Péter, Patvaros Zsolt, Jelena Richárd, Fodor Ákos és Lencsés Balázs. A folytatásról tárgyal a vezetőség Forgács Andrással, Polényi Gáborral, Króner Martinnal és Paudits Patrikkal. Nagy Gábor szabadlistára került, megfelelő ajánlat esetén távozhat a klubtól. Nagy Tamással és a kölcsönben lévő Balázs Zsolttal a felek még egyeztetnek a továbbiakról.

Az U19-esek közül a felnőtt kerettel kezdheti meg a felkészülést Vass György, Szabó Patrik, Horváth Dániel, Jóna Bálint, Péntek Botond, Horváth Marcell és a sérüléséből rehabilitáló Horváth Leonárd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik