nemzetisport.hu 2018.06.04 18:52 Frissítve: 2018.06.04 19:45

NB II: a teljes szakmai stáb és legalább hat játékos távozik a ZTE-től

Jelentős változásokat közölt a vasárnap NB II-es tagságát megőrző ZTE labdarúgócsapata: közös megegyezéssel távozik a teljes szakmai stáb, valamint hat játékost szélnek eresztett a klub.

 

A ZTE Facebook-oldalának beszámolója szerint Horváth Károly szakmai igazgató, Artner Tamás vezetőedző, Székely Tibor edző és Házi László kapusedző is távozik a klubtól, további pályafutásukhoz sok sikert kívántak. Az új szakmai stáb megnevezésére a későbbiekben kerül sor.  

A szerződéssel rendelkező labdarúgók közül marad a csapatnál: Kovács Zoltán, Szemerédi Norbert, Macher Dávid (kölcsönből tér vissza), Devecseri Szilárd, Hudák Martin, Bedi Bence, Babati Benjamin, Fujsz Richárd, Kovács Ádám, Ekker Milán, Horváth Krisztofer, Szökrönyös Dániel.

Biztosan távozik a zalaegerszegiektől Vernes Richárd, Szappanos Péter, Patvaros Zsolt, Jelena Richárd, Fodor Ákos és Lencsés Balázs. A folytatásról tárgyal a vezetőség Forgács Andrással, Polényi Gáborral, Króner Martinnal és Paudits Patrikkal. Nagy Gábor szabadlistára került, megfelelő ajánlat esetén távozhat a klubtól. Nagy Tamással és a kölcsönben lévő Balázs Zsolttal a felek még egyeztetnek a továbbiakról.

Az U19-esek közül a felnőtt kerettel kezdheti meg a felkészülést Vass György, Szabó Patrik, Horváth Dániel, Jóna Bálint, Péntek Botond, Horváth Marcell és a sérüléséből rehabilitáló Horváth Leonárd.

2020.02.22 20:55:44

Labdarúgó NB II P. Gy., F. B.

Legyőzte a Vasas a Barcikát • A Szolnok a Siófok, míg a Budaörs a Haladás ellen mentett pontot • Otthon kapott ki az ETO.

2020.02.13 20:27:59

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

Helle Maximiliant az irodalom klasszikusai fordították a futball felé, a dorogi stadionban fejtette meg kávéházi hősei titkát.

2020.02.09 13:32:27

Labdarúgó NB II F. B.

A végén mentett pontot a Szpari és a Barcika • A Magasföldi-show ellenére nyert a Siófok • Győzött a Budafok.

2020.02.01 19:58:11

Labdarúgó NB II P. Gy.

Bravúros siófoki diadal Gyirmóton • Prosser duplájával győzött az MTK • Döntetlent hozott a Budafok és a Csákvár fővárosi csatája.