HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.06.04 18:52 Frissítve: 2018.06.04 19:45

NB II: a teljes szakmai stáb és legalább hat játékos távozik a ZTE-től

Jelentős változásokat közölt a vasárnap NB II-es tagságát megőrző ZTE labdarúgócsapata: közös megegyezéssel távozik a teljes szakmai stáb, valamint hat játékost szélnek eresztett a klub.

 

A ZTE Facebook-oldalának beszámolója szerint Horváth Károly szakmai igazgató, Artner Tamás vezetőedző, Székely Tibor edző és Házi László kapusedző is távozik a klubtól, további pályafutásukhoz sok sikert kívántak. Az új szakmai stáb megnevezésére a későbbiekben kerül sor.  

A szerződéssel rendelkező labdarúgók közül marad a csapatnál: Kovács Zoltán, Szemerédi Norbert, Macher Dávid (kölcsönből tér vissza), Devecseri Szilárd, Hudák Martin, Bedi Bence, Babati Benjamin, Fujsz Richárd, Kovács Ádám, Ekker Milán, Horváth Krisztofer, Szökrönyös Dániel.

Biztosan távozik a zalaegerszegiektől Vernes Richárd, Szappanos Péter, Patvaros Zsolt, Jelena Richárd, Fodor Ákos és Lencsés Balázs. A folytatásról tárgyal a vezetőség Forgács Andrással, Polényi Gáborral, Króner Martinnal és Paudits Patrikkal. Nagy Gábor szabadlistára került, megfelelő ajánlat esetén távozhat a klubtól. Nagy Tamással és a kölcsönben lévő Balázs Zsolttal a felek még egyeztetnek a továbbiakról.

Az U19-esek közül a felnőtt kerettel kezdheti meg a felkészülést Vass György, Szabó Patrik, Horváth Dániel, Jóna Bálint, Péntek Botond, Horváth Marcell és a sérüléséből rehabilitáló Horváth Leonárd.

2019.02.02 02:10:34

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

NB II-ES FELVEZETÉS. Gólkirállyal lépne előre az ETO • Zseninek induló játékosban bízik a Budafok • Horvát edzővel maradna bent a Balmaz.

2019.01.26 08:46:43

Labdarúgó NB II BABJÁK BENCE

„Ha befutna egy élvonalbeli ajánlat, leülnék a Fradi vezetőivel, és közösen döntenénk.”

2019.01.22 19:36:42

Labdarúgó NB II P. K.

„Sok klub próbálja eldugni a fiatalokat a szélen” – Nemes Milánt egy ideig támogatta, ma már hátráltatja a szabály.