nemzetisport.hu 2018.06.04 18:52 Frissítve: 2018.06.04 19:45

NB II: a teljes szakmai stáb és legalább hat játékos távozik a ZTE-től

Jelentős változásokat közölt a vasárnap NB II-es tagságát megőrző ZTE labdarúgócsapata: közös megegyezéssel távozik a teljes szakmai stáb, valamint hat játékost szélnek eresztett a klub.

 

A ZTE Facebook-oldalának beszámolója szerint Horváth Károly szakmai igazgató, Artner Tamás vezetőedző, Székely Tibor edző és Házi László kapusedző is távozik a klubtól, további pályafutásukhoz sok sikert kívántak. Az új szakmai stáb megnevezésére a későbbiekben kerül sor.  

A szerződéssel rendelkező labdarúgók közül marad a csapatnál: Kovács Zoltán, Szemerédi Norbert, Macher Dávid (kölcsönből tér vissza), Devecseri Szilárd, Hudák Martin, Bedi Bence, Babati Benjamin, Fujsz Richárd, Kovács Ádám, Ekker Milán, Horváth Krisztofer, Szökrönyös Dániel.

Biztosan távozik a zalaegerszegiektől Vernes Richárd, Szappanos Péter, Patvaros Zsolt, Jelena Richárd, Fodor Ákos és Lencsés Balázs. A folytatásról tárgyal a vezetőség Forgács Andrással, Polényi Gáborral, Króner Martinnal és Paudits Patrikkal. Nagy Gábor szabadlistára került, megfelelő ajánlat esetén távozhat a klubtól. Nagy Tamással és a kölcsönben lévő Balázs Zsolttal a felek még egyeztetnek a továbbiakról.

Az U19-esek közül a felnőtt kerettel kezdheti meg a felkészülést Vass György, Szabó Patrik, Horváth Dániel, Jóna Bálint, Péntek Botond, Horváth Marcell és a sérüléséből rehabilitáló Horváth Leonárd.

2019.09.18 15:11:41

Labdarúgó NB II F. B.

Az ETO legyőzte a Nyíregyházát, Andrics szögletből talált be • A Gyirmót kiütötte a Soroksárt • Otthon kapott ki a Csákvár.

2019.09.11 15:17:42

Labdarúgó NB II ZOMBORI ANDRÁS

Sokan nyújtottak segítséget a korábbi labdarúgó rehabilitációját segítő családi sportnapon.

2019.09.11 09:12:22

Labdarúgó NB II SOMOGYI ZSOLT

Lejtőre került az élete, de szembenézett a hibáival, és igyekszik változtatni.

2019.09.08 21:23:46

Labdarúgó NB II MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Nem amatőrök akartak lenni, hanem álamatőrök, ami azért képes beépülni a gondolkodásba – történelmileg is.