HIRDETÉS
HIRDETÉS
SZIRÁKY LÁSZLÓ 2018.07.13 10:09 Frissítve: 2018.07.13 10:14

NB II: a Siófokot elhagyó védő Csíkszeredában folytatja

Berde István távozott az NB II 13. helyén végző  BFC Siófoktól, és átigazolt a román harmadik vonalban szereplő FK Csíkszeredához.

HIRDETÉS

 

A korábban a Győri ETO FC II-nél, a Gyirmótnál, a Veszprémnél, a BKV Előrénél, a Szeged 2011-nél megforduló 29 éves háromszéki születésű védő az előző bajnoki évben a román C-liga erdélyi csoportjának második helyén végző Hargita megyeieknél folytatja.

A 2017–2018-as szezonban Berde 11 mérkőzésen szerepelt a Balaton-partiaknál, háromszor kezdett, nyolcszor csereként lépett pályára.

Új csapata, az FK Csíkszereda szakmai munkáját mostantól Valentin Suciu irányítja, aki a jelenleg az A-ligában vitézkedő Sepsi OSK-t a megyei első osztályból a román első osztályba vezette.

Visszalépések miatt a Román Labdarúgó-szövetség felajánlotta a csoportjuk második helyén végző csíkiaknak a B-ligában (második vonalban) való indulást, ám a Csíkszereda vezetősége nem volt hajlandó a visszalépőktől részvételi jogot vásárolni, mivel a pályán szeretnék megszerezni a feljutást. Így a most induló szezonban továbbra is a román harmadosztályban szerepelnek.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BFC SIÓFOKNÁL
Érkezők: Csibra Dániel (Vasas Kubala Akadémia), Horváth Attila (Szeged-GA), Lorentz Márton (Videoton – kölcsön után végleg), Molnár Péter (Paks)
Távozók: Balajcza Szabolcs (szabadon igazolható), Balázs Zsolt (ZTE FC – kölcsönből vissza), Berde István (FK Csíkszereda – Románia, szabadon igazolhatóként), Bévárdi Zsombor (Videoton – kölcsönből vissza), Farkas Norbert (szabadon igazolható), Fehér Zsolt (Békéscsaba – kölcsönből vissza), Futó Zsombor (szabadon igazolható), Lázár Zsolt (szabadon igazolható), Kozma Richárd (szabadon igazolható), Kovács Dávid (Kubala Akadémia – kölcsönből vissza), Szabó Balázs (Diósgyőri VTK – kölcsönből vissza), Szilágyi Zoltán (Kubala Akadémia – kölcsönből vissza) 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.21 00:44:40

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Tiszakécske legyőzte a Csabát • Bravúros csákvári pontmentés • A Kaposvár a Szparit verte • A ZTE ikszelt a Barcikával.

2018.10.09 22:48:27

Labdarúgó NB II P. K.

„A Kubala Akadémián a játékos a legnagyobb érték, ezért az egyéni képzés és a kiemelt tehetséggondozás felől közelítünk.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS