NB II: a sereghajtó nagy igazolása a rutinos balhátvéd

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.03. 22:01
A labdarúgó NB II sereghajtójához, a Kozármislenyhez szerződött a 32 éves balhátvéd, a legutóbb az NB I-es PMFC-ben futballozó Gaál Miklós.

Gaál Miklóssal az őszi szezon után közölte a pécsi klubvezetés, hogy nem tart rá igényt. A korábbi válogatott kerettag balhátvédnek így kapóra jött a kozármislenyi lehetőség, és el is kötelezte magát a másodosztályú klubhoz.

A rutinos futballistának jelentős szerepet szánnak új állomáshelyén, és az is előny lesz, hogy az anyanyelvén tud majd kommunikálni a két nap múlva érkező portugál Eduardo Almeida vezetőedzővel.

Gaál korábban szerepelt az NB I-ben Pécsen, Zalaegerszegen és Újpesten is. Külföldön is sok helyen megfordult, másfél évig volt a portugál Maritímo, egy évig a horvát Hajduk Split labdarúgója, három évet húzott le Oroszországban az Amkar Perm és egy évet a Volga csapatánál, illetve rövid ideig a Szlavia Szófiát is erősítette.

„Kiváló versenyző típusú, remek sportember érkezik hozzánk, akire nagy szükségünk van. Azt várom tőle, hogy csapatunk egyik vezére legyen majd” – jellemezte a mislenyi klubtulajdonos, egyben pécsi ügyvezető Feleki Attila a csapat első téli igazolását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik