NB II: A REAC minden tekintetben megfelel az elképzeléseimnek - Böőr

Vágólapra másolva!
2011.09.06. 13:18
Böőr Zoltán, a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő REAC újonnan igazolt középpályása elmondta: bár visszavágyik az élvonalba, számára jelen pillanatban a játék a legfontosabb, ezért fogadta el a rákospalotaiak ajánlatát.

„A REAC minden tekintetben megfelel az elképzeléseimnek – mondta Böőr Zoltán a Nemzeti Sportnak. – Tudom, hogy ez nem az első osztály, tisztában vagyok a körülményekkel. A REAC tisztességes klub, amelynél mindent betartanak, amit ígérnek. Leginkább az motivál, hogy játszhatok. Nem olyan görcsösen, mint az utóbbi időben, hanem felszabadultan. Kicsit túlpörgettem magam az utóbbi évben, talán túl sok terhet vettem a vállamra, de most fesztelenül akarok futballozni."

Böőr elmondta: keresték az NB I-ből, sőt Ománból is, de a feltételek egyik esetben sem voltak olyanok, hogy érdemesnek tartotta volna kimozdulni Budapestről.

„A fővárostól messzire csak akkor mentem volna, ha Debrecenből jön invitálás, de nem jött, így maradtam Budapesten. A REAC konkrét ajánlatot tett, míg nekem nem voltak teljesíthetetlen igényeim, így gyorsan meg is egyeztünk" – mondta a játékos, hangsúlyozva, számára fontos az is, hogy a REAC-tól elengedik a télen, ha az NB I-ből számára megfelelő megkeresés érkezik.

Legutóbbi klubjáról, a vele múlt héten szerződést bontó Újpestről a középpályás elmondta:

„Sok szépnek lehettem részese a Megyeri úton, hogy mást ne mondjak, pályán voltam a Ferencváros elleni lehengerlő siker alkalmával. Nagyon nehéz év volt, talán a legnehezebb a pályafutásom során, de már vége. Már csak a játék számít."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik