HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.06.21 13:16 Frissítve: 2017.06.22 22:37

NB II: a bécsi Rapidban is játszott a Gyirmót új igazolása

A labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr második nyári új szerzeménye a 26 éves Nagy Patrik, aki legutóbb Sopronban futballozott, de korábban megfordult az osztrák Rapid Wiennél is – számolt be róla a klub honlapja.

HIRDETÉS

 

A 26 éves Nagy Patrik a Rapid Wien második csapatában, az osztrák harmadik ligában lépett pályára fiatalon bajnokikon, ezt követően rövid ideig szerepelt a Fradiban, majd Újpesten, aztán Kecskeméten, a Haladásban, a német negyedik ligás SV Selingenporten együttesében, végül a legutóbbi szezonban Sopronban.

„Nagyon szeretnék végre meghatározó játékos lenni, és számomra külön motivációt jelent, hogy ezt a szülővárosomban érhetem el – mondta a klub honlapján a középpályás. – Gyirmóton már az előző évben is szóba került a nevem, így én is folyamatosan figyeltem a csapatot. Tudom, hogy most alakul és formálódik a keret, de nagyon komoly esélynek tartom, hogy helyet szerezzek magamnak a középpályán. Azt gondolom, hogy minden idők legerősebb másodosztályú bajnoksága lesz a nyáron induló NB II-es idény.”

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYIRMÓT FC GYŐRNÉL
Érkezők
:
Németh Zsolt (szlovákiai, FC DAC 1904 – Szlovákia, szabadon igazolhatóként), Nagy Patrik (Haladás, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók: Mijusko Bojovics (montenegrói, Újpest, szabadon igazolhatóként), Kristian Kolcak (szlovák, szabadon igazolható), Anto Radeljic (bosnyák-horvát, szabadon igazolható), Tamás Krisztián (Videoton)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Novák Csanád (Vasas, onnan Mezőkövesd), Simon Ádám (Videoton)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Sebők Zsolt (ETO FC Győr)

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.21 00:44:40

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Tiszakécske legyőzte a Csabát • Bravúros csákvári pontmentés • A Kaposvár a Szparit verte • A ZTE ikszelt a Barcikával.

2018.10.09 22:48:27

Labdarúgó NB II P. K.

„A Kubala Akadémián a játékos a legnagyobb érték, ezért az egyéni képzés és a kiemelt tehetséggondozás felől közelítünk.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS