HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.03.18 17:57 Frissítve: 2015.03.30 02:17

NB II: a polgármester kérésére Prukner Kaposváron - hivatalos

A Nemzeti Sport Online még a hónap elején jelezte, hogy Prukner László lehet az NB II-ben bennmaradásért harcoló Kaposvár új szakvezetője. A korábban évekig a klub alkalmazásában álló tréner ma júniusig szóló szerződést kötött a klubbal – szakmai igazgatóként fog dolgozni.

Prukner László a Nemzeti Sportnak elmondta, ma reggel tárgyalt Kaposvár polgármesterével, Szita Károllyal, és a városvezető kérésére elvállalta az NB II-ben bennmaradásért harcoló, 13. helyen álló Rákóczi irányítását.

Az 54 éves szakember egyetlen kérése az volt, hogy a klub két héten belül rendezze korábbi tartozásait. Miután erre ígéretet kapott, a szezon végéig szóló szerződést köt, szakmai igazgatóként irányítja majd a munkát.

A cél egyértelmű, bent kell tartani az NB II-ben a csapatot, mert a városnak hosszú távú tervei vannak a klubbal, szeretnék új alapokra helyezni a működését.

„Rengeteg szurkoló keresett meg az ügyben, hogy próbáljam visszacsábítani a Kaposvári Rákóczihoz a korábbi sikeredzőt, Prukner Lászlót – mondta a klub honlapjának mondta Czimmerman Árpád, a csapatot működtető Kft. ügyvezetője. – A csapat szurkolói szerint az ő személye biztosíték a megfelelő szakmai munkára, és megadja a reményt az eredményes szereplésre. A szakemberrel többször is tárgyaltam az elmúlt hetekben, amelynek eredményeként sikerült megállapodnunk egymással, és szakmai igazgatóként dolgozik újra Kaposváron.”

A súlyos anyagi problémákkal küzdő gárdát eddig két szakvezető, Tamási Zsolt és Márton Gábor irányította ebben a szezonban. Prukner legutóbb 2012 és 2014 között dolgozott Kaposváron, előtte volt a ZTE és a Ferencváros vezetőedzője is.

A témáról bővebben a Nemzeti Sport csütörtöki számában olvashat!

2019.02.02 02:10:34

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

NB II-ES FELVEZETÉS. Gólkirállyal lépne előre az ETO • Zseninek induló játékosban bízik a Budafok • Horvát edzővel maradna bent a Balmaz.

2019.01.26 08:46:43

Labdarúgó NB II BABJÁK BENCE

„Ha befutna egy élvonalbeli ajánlat, leülnék a Fradi vezetőivel, és közösen döntenénk.”

2019.01.22 19:36:42

Labdarúgó NB II P. K.

„Sok klub próbálja eldugni a fiatalokat a szélen” – Nemes Milánt egy ideig támogatta, ma már hátráltatja a szabály.

2019.01.09 15:04:54

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Mervó elhagyta az ETO-t, gólkirály Csákváron, a Siófok Kisvárdáról igazolt, Dorogról ketten külföldre mentek a hajrában – az összes téli transzfer.