NB II: a polgármester kérésére Prukner Kaposváron - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.18. 17:57
A Nemzeti Sport Online még a hónap elején jelezte, hogy Prukner László lehet az NB II-ben bennmaradásért harcoló Kaposvár új szakvezetője. A korábban évekig a klub alkalmazásában álló tréner ma júniusig szóló szerződést kötött a klubbal – szakmai igazgatóként fog dolgozni.

Prukner László a Nemzeti Sportnak elmondta, ma reggel tárgyalt Kaposvár polgármesterével, Szita Károllyal, és a városvezető kérésére elvállalta az NB II-ben bennmaradásért harcoló, 13. helyen álló Rákóczi irányítását.

Az 54 éves szakember egyetlen kérése az volt, hogy a klub két héten belül rendezze korábbi tartozásait. Miután erre ígéretet kapott, a szezon végéig szóló szerződést köt, szakmai igazgatóként irányítja majd a munkát.

A cél egyértelmű, bent kell tartani az NB II-ben a csapatot, mert a városnak hosszú távú tervei vannak a klubbal, szeretnék új alapokra helyezni a működését.

„Rengeteg szurkoló keresett meg az ügyben, hogy próbáljam visszacsábítani a Kaposvári Rákóczihoz a korábbi sikeredzőt, Prukner Lászlót – mondta a klub honlapjának mondta Czimmerman Árpád, a csapatot működtető Kft. ügyvezetője. – A csapat szurkolói szerint az ő személye biztosíték a megfelelő szakmai munkára, és megadja a reményt az eredményes szereplésre. A szakemberrel többször is tárgyaltam az elmúlt hetekben, amelynek eredményeként sikerült megállapodnunk egymással, és szakmai igazgatóként dolgozik újra Kaposváron.”

A súlyos anyagi problémákkal küzdő gárdát eddig két szakvezető, Tamási Zsolt és Márton Gábor irányította ebben a szezonban. Prukner legutóbb 2012 és 2014 között dolgozott Kaposváron, előtte volt a ZTE és a Ferencváros vezetőedzője is.

A témáról bővebben a Nemzeti Sport csütörtöki számában olvashat!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik