NB II: a csalódást okozó csatár is távozik Ceglédről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.28. 17:40
A Nemzeti Sport Online információi szerint szakmai okok miatt az őszi szezon végeztével négy játékos távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Ceglédi VSE-től.

A szakmai stáb a jövőben nem számít a balhátvéd Szala Ákos, az egyaránt középpályás Burics András és Szekér Dávid, illetve a csatár Elek Bence játékára. A Pest megyei klub már mindegyik játékostól elköszönt, akik szabadon kereshetnek maguknak új csapatot. Szala Ákos, az egyaránt középpályás Burics András és Szekér Dávid, illetve a csatár Elek Bence játékára. A Pest megyei klub már mindegyik játékostól elköszönt, akik szabadon kereshetnek maguknak új csapatot.

A 22 esztendős Elek Bencét nagy reményekkel szerződtették a ceglédiek nyáron, de a csatár csak hét bajnoki mérkőzésen kapott lehetőséget ősszel és ezeken nem szerzett gólt.

A szintén 22 éves Szala Ákos csak négy bajnokin lépett pályára az őszi idényben, míg a 28 esztendős Szekér Dávid három NB II-es meccsen játszott. A 23 esztendős Burics András viszont egy bajnokin sem kapott lehetőséget.

A Cegléd 14 megszerzett ponttal a labdarúgó NB II 13. helyén áll az őszi szezon után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik