nemzetisport.hu 2018.08.30 11:36 Frissítve: 2018.08.31 02:49

NB II: a korábbi MTK-támadó Tiszakécskén folytatja

A labdarúgó NB II egyik újoncánál, a Tiszakécskénél folytatja pályafutását Batizi-Pócsi Balázs – számolt be róla a klub honlapja.

 

A 26 éves támadó – aki centerként és balszélsőként is bevethető – szabadon igazolható játékosként került a TVSE-hez. Batizi-Pócsi Balázs legutóbb a Soproni VSE-ben futballozott, de pályafutása során játszott Nyíregyházán, az MTK-ban, Tatabányán és Balmazújvárosban.

A labdarúgó a Cegléd elleni szerdai bajnoki meccskeretében már benne is volt, de még nem lépett pályára a csapatban.

„Több ajánlatom is volt a nyár elején NB II-es csapatoktól, de sokáig kivártam – mondta a klub honlapján a támadó. – Egészen addig, amíg két szék között a földre estem, mivel nem sikerült megegyeznem egyik klubbal sem. Ennek okán is nagyon örültem, hogy most, augusztus végén jött a kécskei megkeresés.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A TISZAKÉCSKÉNÉL
Érkezők: Zeljko Belecsan (szerb-magyar, Kecskemét), Batizi-Pócsi Balázs (Soproni VSE, szabadon igazolhatóként), Gréczi Gábor (Nyíregyháza, szabadon igazolhatóként), Gréczi Márton (MTK, kölcsönbe), Huszti András (Illés Akadémia), Károly Bálint (PMFC), Köböl Máté (szlovákiai, Veszprém), Molnár Márk (Soproni VSE), Sirokmán Zoltán (Makó), Stoiacovici Dávid (Bp. Honvéd, kölcsönbe)
Távozók: Annus Árpád (Szolnok), Bartucz Martin (REAC, szabadon igazolhatóként), Füle Ákos (abbahagyja) Horváth Bence (RKSK, szabadon igazolhatóként), Ladányi Patrik (Kecskemét, szabadon igazolhatóként), Markó Ádám (Kecskemét, szabadon igazolhatóként), Pintér András (szabadon igazolható), Takács Krisztofer (Kecskemét, szabadon igazolhatóként), Zámbori Dániel (Kecskemét, szabadon igazolhatóként)

 

2020.02.13 20:27:59

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

Helle Maximiliant az irodalom klasszikusai fordították a futball felé, a dorogi stadionban fejtette meg kávéházi hősei titkát.

2020.02.09 13:32:27

Labdarúgó NB II F. B.

A végén mentett pontot a Szpari és a Barcika • A Magasföldi-show ellenére nyert a Siófok • Győzött a Budafok.

2020.02.01 19:58:11

Labdarúgó NB II P. Gy.

Bravúros siófoki diadal Gyirmóton • Prosser duplájával győzött az MTK • Döntetlent hozott a Budafok és a Csákvár fővárosi csatája.

2020.01.30 15:45:49

Labdarúgó NB II F. B., P. Gy.

NB II-ES FELVEZETÉS. Új edzővel, korábbi válogatott játékossal harcol a kiesés ellen a Haladás • Zsóri Budaörsön is bizonyíthat • Támadókkal erősített a Csaba.