HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.06.28 08:49 Frissítve: 2017.06.29 02:07

MTK: Tamási megerősítette, az akadémiáról is távozik

A Nemzeti Sport Online korábban már jelezte, hogy váltás következhet az MTK labdarúgócsapatánál az utánpótlásképzés vezetésében, a Sándor Károly Akadémia élén, és ezt most Tamási Zsolt, az akadémia eddigi igazgatója is megerősítette.

 

„Közös megegyezéssel szerződést bontunk, elválnak az útjaink. Nagyon szép tizenkét évet töltöttem Agárdon, köszönök mindent, korrekt vezetőket ismertem meg, tehetséges játékosokkal és nagyszerű stábbal dolgozhattam együtt. Egyelőre nem tudom, mi lesz velem, természetesen szeretnék a jövőben is a magyar futballban dolgozni” – erősítette meg a Nemzeti Sport Online korábbi értesüléseit Tamási Zsolt a csakfoci.hu-nak adott interjúban.

A szakember így teljesen elválik a klubtól, azok után, hogy tavasszal még az első csapatot is ő irányította, de miután a gárda a vezetésével kiesett az NB I-től, leváltották a vezetőedzői pozícióból, utódja Feczkó Tamás lett.

Mint azt korábban szintén jeleztük, távozhat az MTK-tól Domonyai László, az eddigi klubigazgató is. A sportvezetőt egyelőre nem sikerült elérnünk, hogy kommentálhassa a jövőjéről szóló híreket.

2019.03.03 13:26:58

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Ötöt vágott a Vasas, négyet az ETO • A Siófok legyőzte a Csabát • Balmaz-siker a kiesési helyosztón.

2019.03.02 01:59:30

Labdarúgó NB II F. B.

ESÉLYLESŐ Április 7-én lesz a tavasz rangadója • A Gyirmót annyi pontot szerzett otthon, mint idegenben.