MTK: korábbi válogatott játékosok tértek vissza – hivatalos

Vágólapra másolva!
2017.06.22. 07:36
null
Hárman írtak alá az MTK-hoz (Fotók: mtkbudapest.hu)
A labdarúgó NB I-től búcsúzó MTK a hivatalos oldalán jelentette be Balogh Béla, Bori Gábor és Szentpéteri Viktor szerződtetését.

 

Balogh Béla és Bori Gábor egyaránt 2004 és 2010 között volt az MTK játékosa. A 32 éves Balogh a Mezőkövesdtől, míg a 33 esztendős Bori a Gyirmóttól tért vissza korábbi csapatához.

„Csupa szép emléket őrzök a klubról, az agárdi, akadémiai évektől kezdve egészen az eligazolásomig. Örülök, hogy újra együtt játszhatok korábbi csapattársaimmal, például Kanta Józsival” – mondta Bori Gábor az MTK hivatalos oldalának.

 

„Elég könnyű döntés volt: az MTK a nevelőegyesületem, nagyon szerettem itt focizni, mindig is jól éreztem magam a Hungária körúton” – vette át a szót a kilencszeres válogatott Balogh Béla, aki 109 mérkőzésen 11 gólt és öt gólpasszt jegyzett a kék-fehéreknél.

Ami a harmadik érkezőt illeti, Szentpéteri Viktorra szintén emlékezhetnek a fővárosiak szurkolói: a rutinos, Finnországot és Máltát is megjárt kapus 2010-ben fél szezon erejéig már játszott az MTK-nál. Szentpéteri – akinek lejárt a szerződése – az előző idényt a másodosztályú Vácban töltötte, amelynek színeiben 23 mérkőzésen kilencszer megőrizte kapuját a góltól.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK-NÁL
Érkezők: Gengeliczki Gergő (Soroksár), Lencse László (Puskás Akadémia), Bori Gábor (Gyirmót), Balogh Béla (Mezőkövesd), Szentpéteri Viktor (Vác)
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérők: Demjén Patrik
(Dorog), Horváth Péter (Soproni VSE), Deutsch Bence (Zalaegerszeg), Jakab Dávid (Zalaegerszeg), Talabér Attila (Kisvárda)
Az utánpótlásból felkerültek: –
Kiszemeltek: –
Távozók: –
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Leandro Martínez
(olasz-argentin, Haladás)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Danijel Petkovics
(montenegrói; DVTK, DVSC), Federico Groppioni (olasz, ?), Jurij Kolomojec (ukrán, ?), Myke Bouard Ramos (brazil, ?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik