M. D. 2019.08.09 13:25 Frissítve: 2019.08.09 13:58

MTK: hosszabbított a válogatott játékos; Gerát megműtötték

Pintér Ádám szerződést hosszabbított, Gera Dániel lágyékműtéten esett át az NB II-ben szereplő MTK labdarúgói közül – adta hírül a fővárosi klub a hivatalos honlapján.

 

Pintér Ádám marad az MTK-ban (Fotó: Nemzeti Sport)

 

A 31 éves, 29-szeres magyar válogatott Pintér Ádám futballozott Spanyolországban, Oroszországban, Görögországban, Németországban, valamint a Ferencvárosban is, mielőtt tavaly nyáron az MTK-hoz igazolt volna. Polyák Balázs sportigazgató a klub hivatalos honlapján elárulta, Pintér iránt idén ismét érdeklődtek külföldről, illetve két NB I-es egyesület is megkereste, de ő úgy döntött, marad a kék-fehéreknél.

„Ami jó hír, hogy nem lesz szüksége időre a beilleszkedéshez, hiszen végig a csapattal készült a felkészülés során, jól megismerhette az új játékosokat, de a szakmai stáb is alaposan fel tudta mérni, mire képes” – idézi Polyákot a klubhonlap.

„Rendkívül sokat jelentett az a törődés és figyelem, amit a klub vezetőitől kaptam az elmúlt hetekben. Éreztették velem, hogy fontos lenne a klubnak a maradásom. (…) Amikor tavaly nyáron hazatértem, akkor is azt mondtam, idehaza csak az MTK-ban szeretnék már játszani, örülök, hogy eredeti elhatározásomat nem kell felülírni” – mondta Pintér.

További hír a fővárosi klub háza tájáról, hogy Gera Dánielt megműtötték. A 23 éves középpályás – mint azt az mtkbudapest.hu írja – már az előző idény hajrájában sem volt teljesen egészséges, krónikus lágyéktáji fájdalmai voltak, melyek a kezelés hatására sem szűntek meg. Az orvosok javaslatára Gerát megműtötték, a beavatkozás során a csípőközelítő izmokat választották le.

A futballista teljes felépülése mintegy négy hónapot vesz igénybe.

2020.02.13 20:27:59

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

Helle Maximiliant az irodalom klasszikusai fordították a futball felé, a dorogi stadionban fejtette meg kávéházi hősei titkát.

2020.02.09 13:32:27

Labdarúgó NB II F. B.

A végén mentett pontot a Szpari és a Barcika • A Magasföldi-show ellenére nyert a Siófok • Győzött a Budafok.

2020.02.01 19:58:11

Labdarúgó NB II P. Gy.

Bravúros siófoki diadal Gyirmóton • Prosser duplájával győzött az MTK • Döntetlent hozott a Budafok és a Csákvár fővárosi csatája.

2020.01.30 15:45:49

Labdarúgó NB II F. B., P. Gy.

NB II-ES FELVEZETÉS. Új edzővel, korábbi válogatott játékossal harcol a kiesés ellen a Haladás • Zsóri Budaörsön is bizonyíthat • Támadókkal erősített a Csaba.