Megyei foci: sovány pécsi és pápai siker, kínos kecskeméti zakó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2015.10.12. 07:07
Ismét szétnéztünk azon csapatok háza táján, amelyek nemrég még a labdarúgó NB I-ben indultak, de licencproblémák miatt jelenleg csak a megyei bajnokságban szerepelhetnek. A Kaposvár kiütötte ellenfelét, a Pécs és a Pápa minimális különbséggel nyert, míg a Kecskemét kínos vereséget szenvedett.

A Bács-Kiskun megyei I. osztályú bajnokságban sorozatban második mérkőzésén maradt nyeretlen a Kecskeméti LC-KTE, amely a forduló előtt a 12. helyen álló Jánoshalma otthonában kapott ki 2–1-re. Márton Pál együttese a 73. percben már kétgólos hátrányban volt, és csak a 94. percben sikerült szépítenie Szabó Tamás révén. A Kecskemét már csak a 7. pozícióban állomásozik a tabellán.Kecskeméti LC-KTE, amely a forduló előtt a 12. helyen álló Jánoshalma otthonában kapott ki 2–1-re. Márton Pál együttese a 73. percben már kétgólos hátrányban volt, és csak a 94. percben sikerült szépítenie Szabó Tamás révén. A Kecskemét már csak a 7. pozícióban állomásozik a tabellán.

Baranya megyében a Pécsi MFC nem tévesztett lépést, igaz, Márton Gábor csapata Bogádról „csak" 1–0-s győzelemmel térhetett haza. A mindent eldöntő találatot Schmidt Zsolt szerezte, aki már 11 gólnál jár a bajnokságban.

Somogyban megállíthatatlan a listavezető Kaposvári Rákóczi BFLA, amely most a Magyaregrest küldte haza öt góllal. Pusztai László együttesében Nagy Krisztián duplázott, és Luka Dominic, illetve Lakatos Gergő mellett betalált Jovánczai Zoltán is.

Veszprém megyében újabb blama előtt állt a Pápai Perutz FC, de a 90. percben jött Szabó Bence, ezzel a góllal pedig 1–0-ra győzött Marton Miklós csapata az Ugod ellen. A pápaiak így is nagyon messze vannak a feljutástól, hiszen csak a 7. helyen állnak.

BÁCS-KISKUN MEGYEI I. OSZTÁLY
Jánoshalma–Kecskemét 2–1
Az élcsoport:
1. Kiskunfélegyháza 22 pont, 2. Tiszakécske 21, 3. Kiskőrös 18, ...7. Kecskemét 13

BARANYA MEGYEI I. OSZTÁLY
Bogád–Pécsi MFC 0–1
Az élcsoport:
1. Pécs 22 pont, 2. Pécsvárad 21, 3. Mohács 21

SOMOGY MEGYEI I. OSZTÁLY
Kaposvár–Magyaregres 5–0
Az élcsoport:
1. Kaposvár 26 pont, 2. Nagybajom 25, 3. Babócsa 24

VESZPRÉM MEGYEI I. OSZTÁLY
Pápa–Úrkút 1–0
Az élcsoport
: 1. Veszprém 25 pont, 2. Úrkút 24, 3. Balatonalmádi 17, ...7. Pápa 14

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek