Megyei foci: lerúgta a kiskutyát, még az edzője is elítélte - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.23. 08:36
Nem lepődnénk meg, ha állatvédő szervezetek tüntetést szerveznének a Héhalom labdarúgócsapatának következő hazai mérkőzésére. A Nógrád megyei első osztályban játszott Berkenye–Héhalom bajnokin a vendégek egyik játékosa egy kutyát bántalmazott, amiről csak elítélő hangnemben lehet beszámolni.

A nogradifoci.hu megyei labdarúgással foglalkozó oldalon jelent meg a videó, amelynek tanúsága szerint a 2–0-s hazai sikerrel végződött találkozó 55. percében a vendégek játékosa nemes egyszerűséggel belerúgott a pályára berohanó kiskutyába. A felvételen látható, hogy a játékvezető azonnal szóbeli feddésben részesítette az agresszív futballistát, akinek tettéről a meccs után edzője is elítélően beszélt. nogradifoci.hu megyei labdarúgással foglalkozó oldalon jelent meg a videó, amelynek tanúsága szerint a 2–0-s hazai sikerrel végződött találkozó 55. percében a vendégek játékosa nemes egyszerűséggel belerúgott a pályára berohanó kiskutyába. A felvételen látható, hogy a játékvezető azonnal szóbeli feddésben részesítette az agresszív futballistát, akinek tettéről a meccs után edzője is elítélően beszélt.

„Valóban, sajnos történt ilyen eset – mondta a Héhalom edzője, Szilágyi Albert a megyei focioldalnak. – A mérkőzés során több alkalommal szaladtak be kutyák a pályára. Ez a második vagy harmadik eset volt, ahogy a kutya a pályán futott, a játékos belerúgott, de szerencsére nem történt nagyobb baj, mert alacsony növésű volt. Ennek nem örülünk, természetesen nem értünk egyet a viselkedéssel. Szerencsétlen kutya nem tehet arról, hogy egy pálya közepén találja magát, ilyen értelemben nem tudatos lény. Az eset szóba került az öltözőben, elmarasztaltuk a játékost. Ez egy elítélendő és felesleges tett volt, amit a labdarúgó meg is bánt.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik