Megyei foci: lefejelte a szurkoló a kiállított játékost, rendőrt kellett hívni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.26. 13:01
Csupán 38 percig tartott vasárnap a Somogyvár–Marcali megyei I. osztályú ifjúsági labdarúgó-mérkőzés, egy páros kiállítás után ugyanis elszabadultak az indulatok – írja a sonline.hu.

A portál beszámolója szerint a pályáról levonuló kiállított marcali játékost nézők – mint utóbb kiderült, a somogyvári felnőttcsapat tagjai – támadták meg a technikai zónában, és az egyikük úgy lefejelte, hogy három helyen is eltörött az orrcsontja. Kiss Lajos, a vendég marcaliak edzője lehívta a pályáról a játékosait, és az öltözőbe menekültek. A vérző fiatalhoz mentőt kellett hívni, illetve rendőrt is, mert a csapat nem érezte magát biztonságban. A somogyvári szurkolót/játékost garázdaság és súlyos testi sértés miatt jelentették fel.

„Miután egyetlen rendező sem volt a környéken, úgy döntöttem, hogy lehívom a pályáról a játékosaimat és az öltözőbe parancsolom őket. Vannak települések, ahol rendszeresen megfélemlítik az ellenfelet, szándékosan durván játszanak. Ez most tettlegességig fajult, ebből pedig nem kérünk" – mondta el Kiss Lajos a sonline.hu-nak.

Az ifistákat végül a marcali felnőttcsapat játékosai védték meg a feldühödött helyiektől úgy, hogy sorfalat álltak az öltöző előtt.

„Sajnálom és természetesen el is ítélem a vasárnap délután történteket – mondta a házigazda Somogyvár ificsapatának mestere, Szabó Béla. – Ennek ellenére úgy vélem, hogy a Marcalinak nem kellett volna az öltözőbe vonulnia. A játékvezető is azon a véleményen volt, hogy folytatni kellene a mérkőzést."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik