Megyei foci: balhéztak az ultrák - hasba rúgtak egy játékost

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.13. 10:35
A szentesi ultrák balhéjától hangos a Csongrád megyei sajtó, miután a Csongrád-Turbó–Szentesi Kinizsi (5–1) megyei I. osztályú meccset a vendégdrukkerek miatt kétszer is félbe kellett szakítani. 

„A vendégek ismert szurkolói csoportja már délelőtt megérkezett Csongrádra, majd a találkozó előtt a stadionba is, ahol aztán kétszer is félbe kellett szakítani miattuk a mérkőzést" – írja a a Csongrád-Turbó–Szentesi Kinizsi meccsről szóló tudósításában a delmagyar.hu. delmagyar.hu.

„A 14. percben a közel negyvenfős csoportból ketten bementek a pályára, egyikük pedig hasba rúgta a hazai Bánfit – mindezt a helyszínen tartózkodó rendőrök csak nézték... Bánfi folytathatta a játékot" – folytatódik a beszámoló.

Később, a 70. percben két pirotechnikai eszközt dobtak be a szentesiek a lelátóról, ebből az egyik a pályán landolt, miközben a Szentes középkezdéshez készülődött. A találkozó emiatt öt percet állt, a csapatok bementek az öltözőbe, majd a hazai rendezők kérésére, illetve a biztonsági felhívásra folytatódhatott a mérkőzés, amelyet a hazaiak 5–1-re nyertek meg.

Korábbi felvétel a szentesi ultrákról

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik