nemzetisport.hu 2013.06.07 17:30 Frissítve: 2015.03.19 02:23

NB III: repülővel viszik az ebesi szurkolókat Körmendre

A Hajdú-Bihar megyei bajnok Ebes az ország másik végéből kapott ellenfelet az osztályozóra, az NB III Bakony csoportjában szerepelt Körmend személyében. Az idegenbeli találkozóra a tervek szerint különgéppel utazhatnak az ebesi fociszurkolók – számolt be róla a dehir.hu.  

Az ebesi fociklubot 1961-ben alapították, s még soha nem ért el akkora sikert, mint most. A 4400 lelkes község csapata ráadásul úgy lett bajnok, hogy három éve csak azért maradhatott benn a megye I-ben, mert a Létavértes visszalépett. Az első mérkőzést otthon játsszák az ebesiek, vasárnap 17 órától fogadják a körmendieket.

„Ez a futball ünnepe lesz Ebesen, történelmi pillanat" – mondta a dehir.hu megkeresésére Kis Sándor klubelnök. – Az ebesiek mellett várjuk a barátainkat, sokan jelezték már Püspökladányról, Karcagról, Szolnokról, Debrecenből, sőt, a Lokitól is, hogy jönnek, szurkolnak nekünk. A Körmend egyébként egy nagyon szimpatikus csapat, biztosan kiváló meccset játszunk majd velük, melyből mi jövünk ki győztesen."

Az egy héttel későbbi visszavágóra a csapat már korábban elindul busszal, hogy még tudjanak edzeni a helyszínen. Az egész évben kitartó szurkolókat azonban szeretnék megkímélni a 6-7 órás utazástól, így Debrecenből különgépet indítanak, amelyen a családtagok, szurkolók, gyerekek és a vezetőség egy csoportja fog eljutni a meccsre.

2020.03.10 07:10:53

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

Holló Iván 1968 óta követi az MTK-t mindenhová, a nagysurányi főrabbi ükunokája türelmesen viselte a kazincbarcikai sértéseket.

2020.03.09 21:37:48

Labdarúgó NB II SZÖLLŐSI GYÖRGY

NS-VÉLEMÉNY. Sőt, a szakvezető személyére is van javaslata.