Játékossors: Vanczák Vilmos az NB II-ben folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.15. 15:32
A csakfoci.hu információi szerint az utóbbi években Svájcban futballozó Vanczák Vilmos az NB II-ben szereplő Puskás Akadémiában folytatja pályafutását.

„Jól tudjátok, a hét második felében válik hivatalossá a hazaigazolásom – idézi a csakfoci.hu Vanczákot. – Volt több ajánlatom, de a Puskás Akadémia hosszú távon számol velem, ami azt jelenti, hogy a játékos-pályafutásom befejezése után is számítanak rám. Egyelőre úgy tervezem, hogy két-három évig még focizom. Nyár elején volt egy súlyos betegségem, így erőnlétileg még le vagyok maradva, két-három hétre lesz szükségem, hogy teljesen utolérjem magam.”csakfoci.hu Vanczákot. – Volt több ajánlatom, de a Puskás Akadémia hosszú távon számol velem, ami azt jelenti, hogy a játékos-pályafutásom befejezése után is számítanak rám. Egyelőre úgy tervezem, hogy két-három évig még focizom. Nyár elején volt egy súlyos betegségem, így erőnlétileg még le vagyok maradva, két-három hétre lesz szükségem, hogy teljesen utolérjem magam.”

A 33 éves Vanczák Újpesten lett NB I-es játékos, 2007-ben igazolt Sionba, amelyben nem hosszabbították meg idén nyáron lejáró szerződését. A válogatottban 79 alkalommal szerepelt.

Vanczák Vilmos válogatott mezben Észak-Írország ellen 2014 szeptemberében (Fotó: Korponai Tamás)
Vanczák Vilmos válogatott mezben Észak-Írország ellen 2014 szeptemberében (Fotó: Korponai Tamás)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik