nemzetisport.hu 2019.09.26 09:45 Frissítve: 2019.09.26 10:02

Haladás: Orbán Viktorral találkoztak az öregfiúk tagjai

A fővárosba látogatott a szombathelyi Haladás Öregfiúk Klubja dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő meghívására. Orbán Viktor miniszterelnökkel is találkoztak az élő sportlegendák – írta a vaol.hu.

Orbán Viktor és a Haladás Öregfiúk Klub tagjai Budapesten (Fotó: Miniszterelnöki Kabinetiroda)

A Vas Népe beszámolója szerint az egykori bajnokok házastársaikkal együtt Sebestyén Péter klubelnök vezetésével tettek eleget az invitálásnak. Szombathely országgyűlési képviselője, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke hivatalában fogadta az élő sportlegendákat, köztük Halmosi Zoltánt és Király Ferencet, Halmosi Péter és Király Gábor édesapját is.

Miután bejárták a Parlament épületét, az alelnök felkísérte a klubtagokat a miniszterelnök székhelyeként szolgáló egykori Karmelita kolostorba, a Budai Várba. Miután megnézték az épületegyüttest, a szombathelyi sportolókhoz csatlakozott Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, akivel meglátogatták a kormány üléstermét is.

2019.11.05 23:58:08

Labdarúgó NB II F. B.

Az MTK győzelemmel távozott Gyirmótról • A Békéscsaba négyet kapott Dorogon • Csak ikszelt otthon a Csákvár.

2019.11.03 01:15:03

Labdarúgó NB II F. B.

Balajti duplája kevés volt a Vasasnak • A ráadásban döntött a Barcika • Győrben nyert a Budafok • A Gyirmót legyőzte a Szparit.