Győr: Demjén és Kovács távozik, utóbbinak máris van új klubja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.01. 16:40
Közös megegyezéssel szerződést bontott az ETO FC Győr Demjén Gáborral és Kovács Ádámmal – adta hírül a klub hivatalos oldala, az eto.hu.

Ahogyan azt az NSO már korábban is jelezte, a labdarúgó NB II-ben szereplő Balmazújváros megegyezett Kovács Ádámmal, aki csak november 4-én szerződött a zöld-fehérekhez, és az őszi szezonban mindössze három harmadosztályú bajnokin játszott.Ahogyan azt az NSO már korábban is jelezte, a labdarúgó NB II-ben szereplő Balmazújváros megegyezett Kovács Ádámmal, aki csak november 4-én szerződött a zöld-fehérekhez, és az őszi szezonban mindössze három harmadosztályú bajnokin játszott.

Kovács, aki a belga Oud-Heverlee Leuvenben nevelkedett, és szerepelt többek között az NB I-ben Debrecenben, Kecskeméten és Nyíregyházán, illetve játszott Sopronban és a Vasasban is, ingyen távozott Győrből.

Demjén az őszi idényben nyolc bajnokin lépett pályára, kétszer kezdőként, ő korábban többek között Debrecenben, a Videotonban, Pécsen és Nyíregyházán is futballozott; Győrbe a bangladesi élvonalban szereplő Abahani együttesétől érkezett tavaly nyáron.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik