nemzetisport.hu 2016.03.13 13:09 Frissítve: 2016.03.14 13:49

FTC: Jenner a Fradi-táborban, a kerítés tetején – így szurkoltak, fotók, videók

A ferencvárosi szurkolók már órákkal a kezdő sípszó előtt elkezdtek „melegíteni” a Csepel FC–FTC II NB III-as bajnoki meccsre, és egy régi ismerős is feltűnt közöttük... 

Zöld füstköd (Fotó: Veres Viktor)

 

 

A Ferencváros korábbi támadója, az azóta a DVTK-ban, legutóbb az angol Notts Countyban futballozó Julian Jenner is kilátogatott az FTC II csepeli meccsére. Jennerről köztudott, hogy jó kapcsolatot ápol a zöld-fehér táborral, és a közösségi médiában többször is posztolt arról, mennyire szeretett a Fradiban játszani, sőt nem rég azt írta, még az FTC futsalcsapatában is szívesen játszana.

A drukkerekkel sörözgető hollandról olvasói képet is kaptunk, de ő maga is töltött fel fotót a Facebook-oldalára.

„Fantasztikus, hogy ennyi szurkoló itt van. Megígértem a barátaimnak, hogy eljövök, jó érzés itt lenni és látni a Fradi tartalékcsapatát – nyilatkozta az NSO-nak Julian Jenner, aki volt csapattársa, a 2013-ban az FTC futballistájaként elhunyt Akeem Adams szerelésében tűnt fel. – Azért vagyok Adams mezében, mert inspirál engem. És tiszteletből. Ha beszélek a szurkolókkal, azt mondják, hogy ha meghalsz, akkor is bajnok vagy.”

Rég látott ilyet a csepeli stadion (Fotó: Veres Viktor)

Mint ismert, a Ferencváros labdarúgócsapatának szervezett szurkolói csoportjai nagyrészt távol maradnak az NB I-es gárda bajnoki meccseitől, így tiltakozva a Groupama Aréna beléptető rendszere ellen, ám ma a Csepel FC–FTC II NB III-as bajnoki meccsen ott vannak a lelátón. A találkozóra Görögországból, Lengyelországból és Ausztriából is meghívtak szurkolói csoportokat. A hírek szerint legkevesebb hétezer nézőt várnak a meccsre.

Helyszíni tudósítónk beszámolója szerint a ferencvárosi szurkolók nagyobb csoportja nem sokkal 13 óra előtt a csepeli HÉV-állomás felől rendőri felvezetéssel indult meg a stadion felé, ahol már korábban is gyülekeztek a ferencvárosi szimpatizánsok.

Fradi-szurkolók a csepeli lelátón (Fotó: Molnár Péter)
Füstbe borult a lelátó

A meccsre végül 10 125  néző látogatott ki – a Csepel FC tájékoztatása szerint. Külföldről Bécsből, a Rapid Wientől, illetve a Felvidékről, Dunaszerdahelyről is érkeztek szurkolók. 

A mérkőzés a 14.30 órai kezdéshez képest valamivel később kezdődött a pályára dobott füstbombák, illetve petárdák miatt. A két tábor amúgy kölcsönös tisztelettel viselkedett, a ferencvárosiak is megtapsolták a csepelieket. A stadionon belül rendőrökre sem volt szükség, egyenruhások csak a stadionon kívül voltak.

A 2–0-s csepeli sikert hozó meccsről szóló tudósításunkat itt olvashatja!

LABDARÚGÓ NB III
22. FORDULÓ
VASÁRNAPI MÉRKŐZÉSEK
KELETI CSOPORT

14.30: DVTK II–Somos SE
14.30: DVSC-DEAC–Ceglédi VSE
KÖZÉPCSOPORT
12.00: Bp. Honvéd-MFA–Dunaharaszti MTK
13.00: Budafoki MTE-Újbuda–Paks II
14.30: Monor–Békéscsaba II
NYUGATI CSOPORT
14.30: Csorna–Puskás Akadémia II
14.30: Csepel–Ferencváros II
14.30: Andráshida–Mosonmagyaróvár
14.30: MTK II–Videoton II 

Így szurkol a Fradi-tábor CsepelenBevonult a régi Fradi-sas


Jenner a táborban

MÉRKŐZÉS ELŐTTI HANGULATKÉPEK

Adams-mezben érkezett Jenner (Fotó: Molnár Péter)

Jenner a szurkolókkal fotózkodik (NSO Tv felvétele)
Julian Jennerrel hosszabban is beszélgettünk. Az NSO Tv riportjával, amelyben a jövőjéről és jelenlegi helyzetéről is beszél a támadó, később jelentkezünk. 

Jenner (balra) a Facebookon ezt a képet posztolta (Fotó: facebook.com)
Fradisták a csepeli stadionnál (Fotó: Molnár Péter)
A Fradi-szurkolók nagyobb csoportja a HÉV-állomástól rendőri felvezetéssel közelítette meg a csepeli stadiont

 

2020.02.13 20:27:59

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

Helle Maximiliant az irodalom klasszikusai fordították a futball felé, a dorogi stadionban fejtette meg kávéházi hősei titkát.

2020.02.09 13:32:27

Labdarúgó NB II F. B.

A végén mentett pontot a Szpari és a Barcika • A Magasföldi-show ellenére nyert a Siófok • Győzött a Budafok.

2020.02.01 19:58:11

Labdarúgó NB II P. Gy.

Bravúros siófoki diadal Gyirmóton • Prosser duplájával győzött az MTK • Döntetlent hozott a Budafok és a Csákvár fővárosi csatája.

2020.01.30 15:45:49

Labdarúgó NB II F. B., P. Gy.

NB II-ES FELVEZETÉS. Új edzővel, korábbi válogatott játékossal harcol a kiesés ellen a Haladás • Zsóri Budaörsön is bizonyíthat • Támadókkal erősített a Csaba.