Felkészülés: az új Vasas-tréner győzelemmel debütált

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.30. 17:53
Az NB II-be kiesett Vasas labdarúgócsapatának új vezetőedzője, a héten kinevezett Kis Károly győzelemmel debütált a piros-kékeknél, mivel felkészülési mérkőzésen 3–1-re győztek a szintén másodosztályú Cegléd otthonában.

A Bese – Hinora, Szilágyi, Vaskó, Laczkó, Egerszegi, Borbély, Barczi, Ádám, Birtalan, Rokszin összeállításban pályára lépő Vasas a 14. percben Borbély Bálint kapufás szabadrúgásgóljával szerzett vezetést a Cegléd ellen. Az MTK-tól távozó Borbély érkezéséről a Nemzeti Sport Online-on a héten már beszámoltunk, de a Vasas hivatalosan még nem jelentette be a középpályás szerződtetését. Ahogy Rokszin Ádámét sem, akivel kapcsolatban szintén jeleztük, hogy a Győrből a Vasashoz igazolhat, és a Cegléd ellen ő is a kezdőcsapatban kapott helyet.a Nemzeti Sport Online-on a héten már beszámoltunk, de a Vasas hivatalosan még nem jelentette be a középpályás szerződtetését. Ahogy Rokszin Ádámét sem, akivel kapcsolatban szintén jeleztük, hogy a Győrből a Vasashoz igazolhat, és a Cegléd ellen ő is a kezdőcsapatban kapott helyet.

Klausz László együttese még az első félidőben egyenlített, ám a Vasas Kovács Milán és Murka Benedek egy-egy második játékrészbeli góljának köszönhetően 3–1-re győzött.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Cegléd–Vasas 1–3 (Hujber 27., ill. Borbély B. 14., Kovács M. 59., Murka 80.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik