Edzősors: Kondás Elemér munkába állt, míg nyártól irány az NB I aspiránsa?

Vágólapra másolva!
2017.03.29. 10:38
Újra munkába állt Kondás Elemér: a felnőttcsapattól júliusban távozó tréner ideiglenesen a debreceni utánpótlásba segít be.

Néhány nappal ezelőtt a Nemzeti Sportnak azt mondta Kondás Elemér: hiányzik neki a munka, az öltözők világa. Nos, az 53 esztendős tréner máris munkába állt: amíg nem talál magának más kihívást, a DVSC akadémiáján segít be, a nyolccsapatos bajnokságban hetedik helyre visszacsúszó U16-os korosztályt veszi át. A profi gárdától júliusban távozó edző feladata egyértelmű, a fiatalokat kirántani a gödörből, hogy a következő idényben is a legjobbak között szerepelhessenek a debreceni tehetségek. mondta Kondás Elemér: hiányzik neki a munka, az öltözők világa. Nos, az 53 esztendős tréner máris munkába állt: amíg nem talál magának más kihívást, a DVSC akadémiáján segít be, a nyolccsapatos bajnokságban hetedik helyre visszacsúszó U16-os korosztályt veszi át. A profi gárdától júliusban távozó edző feladata egyértelmű, a fiatalokat kirántani a gödörből, hogy a következő idényben is a legjobbak között szerepelhessenek a debreceni tehetségek.

Az együttes egyelőre a tabella utolsó előtti pozíciójában található, s a hétvégén éppen az egy ponttal jobban álló Puskás Akadémiához megy – Kondás Elemér tehát ezzel a találkozóval tér vissza a fiatalokhoz. A Loki korábbi sikeredzője az akadémiánál dolgozó Szalánczi Zoltánnal együtt viszi a korosztályt, ám aligha marad sokáig itt, nyártól vélhetően az NB I-ért küzdő, jelenleg a másodosztályban negyedik helyezett Kisvárda szakvezetője lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik