CFR: ajánlatot kapott a magyar próbázó, de még nem döntött

Vágólapra másolva!
2015.01.18. 08:19
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint szerződésajánlatot kapott a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő CFR Clujtól a próbajátékon lévő Tóth Lajos, de az ősszel Hajdúböszörményben futballozó 22 esztendős játékos még nem döntött arról, hogy elfogadja-e.

„A héten végig edzettem a csapattal, de a sérülésem miatt a szombati felkészülési mérkőzésen nem tudtam pályára lépni – válaszolta a Nemzeti Sport Online megkeresésére Tóth Lajos. – Ennek ellenére már kaptam egy szerződésajánlatot a klubtól, amelyre azonban még nem adtam választ, hiszen sok függ attól, hogy maradnak-e a klubnál a csapat »sztárjátékosai«. Egyébként abszolút profi körülmények fogadtak, őrületes tempó jellemzi az edzéseket, így már azáltal is óriási élményben részesülök, hogy itt tréningezhetek. Hajdúböszörményből természetesen minden további nélkül elengednek, ha elfogadom a kolozsváriak ajánlatát."Tóth Lajos. – Ennek ellenére már kaptam egy szerződésajánlatot a klubtól, amelyre azonban még nem adtam választ, hiszen sok függ attól, hogy maradnak-e a klubnál a csapat »sztárjátékosai«. Egyébként abszolút profi körülmények fogadtak, őrületes tempó jellemzi az edzéseket, így már azáltal is óriási élményben részesülök, hogy itt tréningezhetek. Hajdúböszörményből természetesen minden további nélkül elengednek, ha elfogadom a kolozsváriak ajánlatát."

Tóth Lajos a DVSC-ben nevelkedett, majd 2013 nyarán Ebesre, egy évvel később pedig Hajdúböszörménybe igazolt. Utóbbi együttes színeiben az NB III Keleti csoportjában 11 mérkőzésen öt gólt szerzett az ősszel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik