Átigazolások: a Vasas nyerheti a Radóért folyó versenyt

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2020.07.20. 11:20
null
Radó András a Vasasban folytathatja (Fotó: Szabó Miklós)
Júniusban a Nemzeti Sport Online írt először arról, hogy az NB I gólkirálya, Radó András Zalaegerszegről a Vasashoz szerződhet – úgy tudjuk, célegyenesbe értek a tárgyalások, a csatár akár már a héten megegyezhet az NB II-es klubbal.

 

A ZTE-ben az előző idényben 33 bajnokin 13-szor eredményes, ezzel az NB I-ben gólkirályi címig jutó Radó András kapcsán korábban arról számoltunk be, hogy több külföldi csapat mellett az NB II-ben bajnoki címre törő Vasas is megkereste a csatárt. Információink szerint elsősorban távoli országokból érdeklődtek iránta, de a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben most arra van nagyobb esély, hogy a 26 éves labdarúgó itthon folytatja a pályafutását.

Magyarországon is több klub szívesen látná Radót – köztük természetesen a ZTE is, amelynél lejárt a szerződése, így szabadon igazolható –, de úgy tudjuk, a Vasassal folytat előrehaladott egyeztetéseket a csatár, és könnyen lehet, hogy hamarosan be is jelentik az érkezését Angyalföldön.

A Vasas így fél éven belül két gólerős csatárt igazolhat az élvonalból, hiszen a télen az őszi szezon legeredményesebb támadóját, Feczesin Róbertet is átigazolták Újpestről. A nyáron pedig már három NB I-es játékost is szerződtettek: a legutóbb Mezőkövesden szereplő Silye Erik, Pekár László kettőst és az Újpestről távozó Litauszki Róbertet.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők: Bánfalvi Dániel (Kubala Akadémia), Kalmár Olivér (ETO FC Győr – kölcsön után végleg), Litauszki Róbert (Újpest FC),Pekár László (Mezőkövesd), Silye Erik (Ferencváros, legutóbb Mezőkövesd – kölcsönben)
Távozók: Bősz Levente (?), Hajdú Ádám (Gyirmót FC Győr), Király Botond (ETO FC Győr), Lakatos Csaba (?),Rétyi Róbert (FC Ajka – kölcsönbe), Torghelle Sándor (?), Tóth László (Kazincbarcika – kölcsönből vissza)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik