Ausztria: amatőr ligában a korábbi egri középpályás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.02. 10:45
Ausztriában talált magának új klubot az Egri FC és a Nyíregyháza korábbi támadó középpályása, a fogadási csalással meggyanúsított Farkas Ádám.

Horváth Zoltán mellett egy másik korábbi egri futballista is csapatot talált, a 2013–2014-es bajnokságot Nyíregyházán kezdő Farkas Ádám az osztrák hatodik liga déli csoportjában szereplő ASKÖ Rotenturm együtteséhez igazolt.Horváth Zoltán mellett egy másik korábbi egri futballista is csapatot talált, a 2013–2014-es bajnokságot Nyíregyházán kezdő Farkas Ádám az osztrák hatodik liga déli csoportjában szereplő ASKÖ Rotenturm együtteséhez igazolt.

A 26 esztendős támadó középpályás a 2012–2013-as szezonban újonc Egri FC színeiben futballozott, az NB I-ben 25 mérkőzésen 3 gólt szerzett.

A nyáron korábbi edzője, Lucsánszky Tamás hívására Nyíregyházára igazolt, azonban csak egy bajnoki mérkőzésen léphetett pályára, miután az ügyészség – még az Eger színeiben lejátszott – mérkőzés eredményének jogellenes befolyásolásában való részvétellel gyanúsította és kihallgatta. Az MLSZ automatikusan felfüggesztette a játékjogát, így a Nyíregyháza az őszi szezon végén szerződést bontott a labdarúgóval.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik