Vidi: újabb északmacedón válogatott játékos érkezhet – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.21. 09:51
null
Viszar Muszliu (jobbra) a Mol Vidinél folytathatja (Fotó: AFP)
Helyi sajtóértesülések szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Vidi a Shkëndija védőjével, Viszar Muszliuval erősítené meg a keretét.

 

A sportmedia.mk úgy tudja, hogy a 24 éves, hétszeres északmacedón válogatott Muszliu kapcsán a Mol Vidi és a Shkëndija már tárgyal. A portál hozzáteszi, hogy a magyar csapat konkrét ajánlatot még nem tett, ám hamarosan az is várható.

Az oldal megjegyzi továbbá, hogy a Shkëndija vélhetően „jól jár”, ha a felek megállapodnak, a védelem közepén és jobb oldalán is bevethető Muszliu ugyanis az egyik legjobbja volt az előző idényben bajnoki címet szerző Shkëndijának. A védő olyannyira meggyőző teljesítményt nyújtott, hogy őt választották meg az év játékosának Észak-Macedóniában.

Viszar Muszliu értékét a transfermarkt.de piaci portál 1 millió euróra becsüli. A játékos a 2018–2019-es kiírásban összesen 37 mérkőzésen lépett pályára a csapatában, ezeken négyszer volt eredményes, emellett kiosztott egy gólpasszt is.

A Mol Vidi sajtóhíreket nem kommentál.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MOL FEHÉRVÁR FC-NÉL
Érkezők: Kovács Dániel (Soroksár), Ivan Petrjak (ukrán, Sahtar Doneck – Ukrajna, legutóbb kölcsönben FTC)
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérők:
Bolla Bendegúz (?, ZTE), Réti Patrik (?, BFC Siófok), Sós Bence (?, PAFC), Szabó Bence (?, DVTK), Tóth Bence (?, Vasas FC)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –
Kiszemeltek:
Funsho Bamgboye (nigériai, Haladás), Bruno Duarte da Silva (brazil, FK Lviv – Ukrajna), Halmai Ádám (Haladás, próbajáték), Kalmár Zsolt (DAC – Szlovákia), Nyári Patrik (Haladás, próbajáték), Rus Adrián (romániai, PAFC, legutóbb kölcsönben Sepsi OSK – Románia), Pascal Struijk (holland, Leeds United – Anglia), Zsóri Dániel (DVSC), Viszar Muszliu (északmacedón, Shkëndija – Észak-Macedónia)
Távozók: Bévárdi Zsombor (Vasas-kölcsön után DVSC), Joan Campins (spanyol, lejár a szerződése), Hársfalvi András (lejár a szerződése)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Elvir Hadzic
(bosnyák), Hangya Szilveszter (Bp. Honvéd)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik