Vidi: Történt némi szervezési hiba – Nikolics a Kijev elleni meccsről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.11. 11:55
A Videoton tegnap a Dinamo Kijev ellen folytatta téli felkészülését, ám az ukrán labdarúgó-élvonal második helyén álló együttes végül könnyedén, 5–0-ra legyőzte a székesfehérváriakat. A találkozót követően Marko Nikolics vezetőedző a klub honlapjának fejtette ki, mi állhat a vereség mögött.  

A Dinamo Kijev már az első félidő végére 3–0-ra vezetett, a második játékrészben pedig újabb két alkalommal talált kapuba. Marko Nikolics szerint viszont a végeredmény nem tükrözi a valóságot, hiszen a két együttes igencsak eltérő kerettel állt fel. Dinamo Kijev már az első félidő végére 3–0-ra vezetett, a második játékrészben pedig újabb két alkalommal talált kapuba. Marko Nikolics szerint viszont a végeredmény nem tükrözi a valóságot, hiszen a két együttes igencsak eltérő kerettel állt fel.

„Azt gondolom, történt némi szervezési hiba, hiszen mi két hónapja mondtuk, hogy ezen a mérkőzésen a fiatalok kapnak majd szerepet, ebben a formában ez a találkozó egyik csapatnak sem volt igazán jó – olvasható Nikolics összegzése a vidi.hu-n. – Ha ellenfelünknél is a fiatalabbak játszottak volna, akkor lett volna igazán értelme a találkozónak. Így egyértelműen nagy minőségbeli különbség volt ma a két csapat között, ez a Dinamónak sem lehetett túl hasznos a fontos Európa-liga mérkőzésük előtt."

„Senki nem lehet elégedett a mai kilencven perc után. Aminek azért örülök, hogy a fiatalok ilyen kvalitású játékosok ellen léphettek pályára, hiszen korábban erre nem volt alkalmuk" – világított rá némi pozitívomra is a tréner.

A találkozó összefoglalója:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik