Vidi: Nikolicsnak ennyit nem adtak; francia és német kérők - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.20. 09:12
A legia.net, a Legia nemhivatalos klubhonlapja arról számolt be, hogy a lengyel csapat által kinézett Nikolics Nemanja a fizetése miatt nem tudott megegyezni a Videotonnal, továbbá a lejáró szerződésű gólkirálynak francia és német kérői is vannak. Mármint a Legia mellett.

A honlap úgy tudja, hogy a 27 éves Nikolics havi húszezer eurós fizetésért hosszabbított volna Székesfehérváron – ahová 2010-ben szerződött –, ám a klub, amely szívesen foglalkoztatta volna őt a jövőben, ilyen feltételek mellett nem állt kötélnek.

Megjegyzik, hogy már a téli átigazolási időszakban is érdeklődés mutatkozott Nikolics iránt, de akkor még maradt, megvárta, amíg lejár a szerződése. Fél évvel ezelőtt még angol klubok is képben voltak, mostanra azonban a Bordeaux maradt – a franciáknál szintén hónapok óta érdeklődnek a szerb-magyar támadó után –, valamint nem nevesített két másodosztályú német egyesület.

Az oldal megjegyzi, hogy a legintenzívebben a Legia érdeklődik Nikolics iránt – amint arról már beszámoltunk, a lengyel weszlo.com 99 százalékos biztonságra mondta a szerződéskötést –, illetve kiemeli, hogy a gyors, gólérzékeny, összjátékban is hasznos, mindkét lábbal és fejjátékban is erős Nikolics nagy hasznára lenne a varsói klub támadójátékának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik