HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.09.03 09:18 Frissítve: 2018.09.04 13:53

Vidi: majd’ félmillió eurós fizetésért jöhet a középpályás – sajtóhír

A Mol Vidi FC vezetőedzője, Marko Nikolics a Ferencváros elleni vasárnapi rangadó (2–2) után arról beszélt, hogy az egyik kiszemeltjük már a meccs után aláírhatja a szerződését. A bolgár sajtó pedig már azt is tudni véli, mennyit keres majd…

HIRDETÉS
Milanov (jobbra) lehet a Vidi legújabb szerzeménye (Fotó: topsport.bg)

 

A Nemzeti Sport Online-on pénteken írtunk arról, hogy Dzsudzsák Balázs és a bolgár válogatott Georgi Milanov szerződtetésének ügyében a napokban is tárgyalásokat folytat a Mol Vidi FC, és úgy tűnik, utóbbi esetében már az egyezség is megszületett.

A bolgár topsport.bg és a Szport Expressz is arról ír, hogy a 40-szeres bolgár válogatott Milanov olyan ajánlatot kapott a Mol Vidi FC-től, amelyet nem tudott visszautasítani. A bolgár sajtó úgy tudja, a 26 éves labdarúgó évi 480 ezer euróért ír alá az Európa-liga csoportkörében is szereplő Mol Vidihez.

Vélhetően tehát róla beszélt Marko Nikolics a Ferencváros elleni meccset követő vasárnapi sajtótájékoztatón.

Milanov az elmúlt öt évben a CSZKA Moszkvában futballozott, az orosz élvonalban 99 meccsen öt gólt és 10 gólpasszt jegyzett. 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MOL VIDI FC-NÉL
Érkezők: Berecz Zsombor (Vasas), Hangya Szilveszter (Vasas), Armin Hodzic (bosnyák, Dinamo Zagreb – Horvátország), Sós Bence (Debreceni VSC)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Szabó Bence (Nyíregyháza Spartacus)
A második csapatból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –

Kiszemeltek: Dzsudzsák Balázs (al-Vahda – Arab Emírségek, szabadon igazolható), Georgi Milanov (bolgár, CSZKA Moszkva – Oroszország, szabadon igazolhatóként)
Távozók: Bódi Ádám (Debreceni VSC, kölcsön után végleg), Ezekiel Isoken Henty (nigériai, Puskás Akadémia, kölcsön után végleg – onnan kölcsönben NK Osijek – Horvátország), Lorentz Márton (BFC Siófok, kölcsön után végleg), Sejben Viktor (Csákvár, kölcsön után végleg), Asmir Suljic (bosnyák-magyar, Wisla Kraków – Lengyelország, onnan Olimpija Ljubljana – Szlovénia, szabadon igazolhatóként), Szolnoki Roland (Puskás Akadémia), Zöldesi Illés (Kisvárda, kölcsön után végleg, onnan kölcsönbe ZTE FC)
Kölcsönbe távozók: Bévárdi Zsombor (siófoki kölcsön után Vasas), Bolla Bendegúz (Siófok), Réti Patrik (Siófok), Szabó Bence (DVTK)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:
Sztefan Scsepovics (szerb)

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.21 18:10:14

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

Juhász Roland fejelte a Mol Aréna Sóstó első gólját, ezzel el is döntötte a három pont sorsát.

2018.11.19 21:57:40

Labdarúgó NB I SZÖLLŐSI GYÖRGY

NS-VÉLEMÉNY. Lassan elérünk oda, ahol egyszer már voltunk.

2018.11.16 23:47:28

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Kommentre” kész volt a drukker – fél évszázaddal ezelőtt is. A Népsport pedig vette a bátorságot, s 1968 novemberében meghirdette: „Szerkesszen velünk!”

2018.11.14 18:28:49

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Aláírták az üzemeltetési szerződést, extra programokkal várják a szurkolókat az új stadionban.

2018.11.13 22:04:30

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Megerősítették az izomzatot, hogy átvegye a szalagok szerepét.

HIRDETÉS

HIRDETÉS
HIRDETÉS