Vidi: legendás edző látogatta meg a magyar bajnokot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.16. 10:10
null
Antics (középen) a Vidi edzésén (Fotó: <a href="http://www.molvidi.hu/2019/01/15/vilaghiru-szakember-latogatta-meg-a-csapat-edzeset.html" target="_blank">molvidi.hu</a>)
Kedden meglátogatta a Mol Vidi FC spanyolországi edzését Radomir Antics szerb futballedző-legenda.

A 70 esztendős Radomir Antics egyedüli edzőként mondhatja el magáról, hogy volt a Real Madrid, az Atlético Madrid és az FC Barcelona vezetőedzője. A 2010-es dél-afrikai világbajnokságon Szerbiát vezette szövetségi kapitányként, utoljára 2015-ben, Kínában vállat munkát.

„Marko Nikolicsot barátomnak mondhatom, régóta tartjuk a kapcsolatot – nyilatkozta a fehérváriak honlapjának a legendás szakember. – Általában hasonlóan gondolkodunk a labdarúgással kapcsolatos dolgokról. Az elmúlt néhány évben már nem vállaltam munkát, mondhatni élvezem az életet, pihenek, és a négy unokámmal töltöm az időmet. A januárt általában Marbellában töltöm, ebben az időszakban itt a legjobb lenni – nem kizárólag a futballcsapatoknak. Természetesen figyelemmel követtem a Vidi európai kupaszereplését is az ősszel. Úgy gondolom, a remek szereplés mellett Marko személye is jót tesz nemcsak a klubnak, hanem a magyar labdarúgásnak is, hiszen minden csapatnak olyan személyekre van szüksége, akik mindig jobbat, többet akarnak.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik