Vidi: korrekt ajánlat Eleknek, Horváth előtt nyitva a kiskapu

Vágólapra másolva!
2016.01.08. 08:10
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton Kovács Zoltán szerint korrekt ajánlatot tett le Elek Ákos elé, a középpályás azonban máshol szeretné folytatni a pályafutását. A sportigazgató elmondta, elképzelhető, hogy a nyártól is Horváth Ferenc lesz a székesfehérváriak vezetőedzője.

Az idén, vagy jövő nyáron lejáró szerződésű játékosok közül Kovács Istvánnal és Filipe Oliveirával már tárgyalnak a hosszabbításról, és hamarosan sorra kerülnek a többiek is. Kleinheisler Lászlóért egy konkrét ajánlat érkezett, de nem Magyarországról.Kovács Istvánnal és Filipe Oliveirával már tárgyalnak a hosszabbításról, és hamarosan sorra kerülnek a többiek is. Kleinheisler Lászlóért egy konkrét ajánlat érkezett, de nem Magyarországról.

Elek Ákos elé – Kovács Zoltán elmondása szerint – korrekt ajánlatot tettek, ő azonban úgy döntött, máshol akar futballozni.

Horváth Ferenc kinevezésekor Kovács úgy nyilatkozott, hogy bár a következő bajnokságra elsősorban külföldi tréner szerződtetésében gondolkodnak, egy kiskaput nyitva hagynak a magyar szakember számára is.

„Elnézve, hogy mi történt Feri munkába állása óta, kijelenthetem, az a bizonyos kiskapu továbbra is nyitva áll” – mondta el Kovács a Nemzeti Sportnak.

A SPORTIGAZGATÓVAL TELJES INTERJÚT OLVASHAT A NEMZETI SPORT PÉNTEKI SZÁMÁBAN!

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Paudits Patrik
Kiszemeltek:Ilija Nesztorovszki (macedón, Inter Zapresic – Horvátország), Léandre Tawamba (kameruni, Zlaté Moravce – Szlovákia)
Távozók: Gyurcsó Ádám (Pogon Szczecin – szabadon igazolhatóként)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Braniszlav Danilovics (kölcsönből visszatérhet a Puskás Akadémiához), Gábor Péter (Siófok), Kleinheisler László (Ferencváros, Istanbul Basaksehir – Törökország, Legia Warszawa, Podbeskidzie Bielsko-Biala, Slask Wroclaw – Lengyelország), Lang Ádám

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik