nemzetisport.hu 2015.06.25 18:50 Frissítve: 2015.06.25 19:05

Videoton: aláírt a válogatott középpályás – hivatalos

A 12-szeres válogatott Koltai Tamás a Videoton labdarúgócsapatában folytatja pályafutását – adta hírül a fehérvári klub honlapja.

Koltai Tamás a Videoton mezében (Fotó: vidi.hu)

 

A 28 éves középpályás a Győri ETO-tól érkezett a Videotonhoz, amellyel hároméves szerződést kötött.

„Megtisztelő egy olyan klub megkeresése, amely bajnokságot nyert, Magyar Kupa-döntőt játszott és nemzetközi porondon is nagy célokat tűzött ki maga elé, de egyben nagy kihívást is jelent, és ezért is választottam a Videoton FC-t. Nehéz lesz bekerülnöm a kezdő tizenegybe, hiszen kiemelkedően erős a keret, ami ugyanakkor a csapat hasznára is lehet, hiszen a konkurencia mindenkit jobb teljesítményre késztet. Már bekapcsolódtam a felkészülésbe, mivel jövő héten a Fradi ellen lépünk pályára a Szuperkupa-találkozón, amely nemcsak egy tétmérkőzés, de remek felkészülés a BL-összecsapásra. A cél nem lehet más, mint a győzelem, ahogy július közepén a Bajnokok Ligája-selejtező mérkőzésén is. Természetesen követtem a BL-sorsolást, bár a lehetséges ellenfeleinket nem ismerem, de egyetértek a csapattársaim véleményével, talán könnyebb lesz ellenük a továbbjutás, ugyanakkor nekünk elsősorban a saját játékunkkal kell foglalkoznunk” – mondta el Koltai Tamás vidi.hu-nak.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL

Érkezők: Koltai Tamás (Győri ETO), Lang Ádám, Pátkai Máté (mindketten Győri ETO)
Kölcsönbe érkezők: Braniszlav Danilovics (szerb, PAFC)

Kölcsönből visszatérők: Hudák Martin (PAFC, ?), Kleinheisler László (PAFC), Papp Máté (Dunaújváros, ?), Szekeres Adrián (Dunaújváros), Tar Zsolt (PAFC, ?), Tóth Balázs (PAFC, ?), Tomás Tujvel (szlovák, Kecskeméti TE), Zsótér Donát (PAFC, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Rydell Poepon (holland, Valenciennes – Franciaország), Rudolf Gergely (Győri ETO, szabadon igazolható)

Távozók: Juan Calatayud (spanyol, szabadon igazolható), Horváth Tamás (Puskás Akadémia), Nikolics Nemanja (Legia Warszawa – Lengyelország), Sándor György (szabadon igazolható, érdeklődnek iránt: PAFC), Stopira (zöld-foki-szigeteki, szabadon igazolható; érdeklődnek iránta: Hajduk Split – Horvátország)

Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Barcsay Márk (PAFC, ?)

Távozhatnak: Álvaro Brachi (spanyol), Szofian Sakla (marokkói), Juhász Roland (érdeklődnek iránta: külföld), Tóth Balázs (PAFC-kölcsön után lejár a szerződése), Tomás Tujvel (szlovák, érdeklődik iránta: DAC – szlovák)

 

2019.07.22 13:30:38

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

Egy éve megszüntette a szövetség a sok vitát kiváltó díjazási formát, most visszavezeti.

2019.07.20 22:15:05

Labdarúgó NB I BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. A szurkolókat napjainkban jobban meg kell becsülni, mint bármikor. Hiszen akárhány náció fiai alkothatják a kezdő tizenegyet, Liverpoolban mindig angolul, Madridban spanyolul, a Groupama Arénában, Újpesten vagy Debrecenben magyarul szól a dal.

2019.07.14 11:47:13

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE

„A magyar játékosok szerepeltetésére és az utánpótlásunkra is nagy hangsúlyt fektetünk.”

2019.07.13 22:34:51

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

2019.07.12 22:48:22

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu