Videoton: Sándor a kétszeres ázsiai BL-győzteshez mehet

Vágólapra másolva!
2013.01.08. 08:41
null
Sándor György kecsegtető ajánlatot kapott Szaúd-Arábiából (Fotó: Tumbász Hédi)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a szaúd-arábiai Ittihad FC (al-Ittihad) labdarúgócsapatában folytathatja pályafutását a Videoton válogatott kerettag középpályása, Sándor György.

A tárgyalások tényét a dzsiddai csapat részéről Mohammed al-Fajez klubelnök is megerősítette a szaúdi médiának, elmondva, már csak az aláírás hiányzik a szerződésről.

„Sándor szerződtetése után még egy légiós csatárt szeretnénk igazolni, és jó néhány jelöltünk van – megpróbáljuk a legmegfelelőbbet megtalálni” – mondta.

A nyolcszoros szaúdi bajnok, kétszeres ázsiai BL-győztes patinás Ittihad korábban olyan játékosokat is a soraiban tudott, mint az olasz Roberto Donadoni, a holland Rob Witschge vagy a szlovén Milenko Acimovic. Az Ittihad jelenleg a 7. helyen áll a szaúdi élvonalban, keretének legismertebb futballistája a harmincnyolcszoros kameruni válogatott Modeste M'bami.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL

Érkezők: Lencse László (Ironi Kirjat Smona – Izrael, kölcsönből vissza), Nagy Dániel (Haladás, kölcsönből vissza), Jeff Silva (brazil, Diósgyőri VTK – kölcsönből vissza)

Távozik/távozhat: Babos Barna (?), Lencse László (?), Renato Neto (brazil, Gent – Belgium), Walter Lee (spanyol, Lokeren – Belgium), Sándor György (Ittihad FC – Szaúd-Arábia), Jeff Silva (brazil, ABC FC – Brazília)
Kiszemeltek: Fótyik Dominik (szlovákiai, MSK Zilina – Szlovákia, legutóbb Kazincbarcikán, kölcsönben)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik