Videoton: Nikolics értékelte az első győzelmet – videó

Vágólapra másolva!
2017.06.16. 12:35
Mint megírtuk, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte az albán bronzérmes KF Skënderbeut. A találkozó után Marko Nikolics vezetőedző értékelte a látottakat.

„Mindig jó érzés nyerni, még barátságos meccseken is, hiszen ilyenkor sem szabad szenvedély és célok nélkül játszani. Mindkét félidőben vegyes csapattal álltunk ki, olyan játékosok is szerepet kaptak, akik az elmúlt idényben keveset jutottak szóhoz, valamint néhány fiatal is lehetőséget kapott. Összességében elégedett vagyok, láttam pozitív és persze negatív dolgokat is, de azért vagyunk itt, hogy az utóbbiakat majd korrigáljuk az edzéseken és a közös videós elemzéseken. Arra számítok, hogy a következő mérkőzésen azért ennél jobban futballozunk majd” – mondta Marko Nikolics a Videoton hivatalos oldalának.Marko Nikolics a Videoton hivatalos oldalának.

„Tíz-tizenkét napunk van az erőnléti felkészítésre, két kemény szerdai edzés után léptünk ma is pályára, de elégedett vagyok a csapat hozzáállásával. Sokat nem szeretek egyébként beszélni az edzőmeccsekről, hiszen mi és az ellenfelünk is a felkészülés közben jár, ám még egyszer mondom, annak örülök, hogy sikerült nyerni és megfelelő volt a hozzáállás.”

A mérkőzés összefoglalója

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Videoton–KF Skënderbeu (albán) 1–0

Gornja Radgona (Szlovénia)
Videoton: 1. félidő: Horváth T. – Nego, Juhász, Mocsi, Tamás K. – Bévárdi, Hadzic, Pátkai, Kovács I. – Lazovics, Maric. 2. félidő: Kovácsik – Szolnoki, Fejes, Burka, Stopira – Bódi, Varga J., Barczi, Suljic – Géresi, Scsepovics. Vezetőedző: Marko Nikolics
G: Scsepovics (59.)

A VIDEOTON FC NYÁRI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete: június 8.
Edzőtábor: június 12–21., Szentelek (Stegersbach, Ausztria)
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Június 15., Gornja
Radgona (Szlovénia): Videoton–KF Skënderbeu (albán) 1–0 (Scsepovics 59.)
Paks–Videoton (időpont nélkül)
A többi még nem ismert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik