Videoton: Nem feltett kézzel mentünk ki a pályára - Sándor György

Vágólapra másolva!
2010.08.30. 11:54
Sándor György szerint a Videooton nem feltett kézzel ment ki a pályára a DVSC elleni mérkőzésen. Ennek ellenére csapata 3–1-es vereséget szenvedett a magyar labdarúgó-élvonal szombati rangadóján. Erről a fehérváriak hivatalos honlapja, a vidi.hu számolt be.

„Nem feltett kézzel mentünk ki a pályára a Debrecen ellen. Remek taktikával készültünk, amely nem is bizonyult eredménytelennek, hiszen az első félidőben nagyobb helyzetig nem jutottak el a hazaiak” – kezdte mondandóját a vasárnap esti mérkőzéssel kapcsolatban a fehérváriak egyetlen góljának szerzője, Sándor György.

„Az igaz, hogy ők birtokolták többet a labdát, és kicsit talán úgy is tűnhetett, hogy ők irányítanak, de ez a taktika része volt. Az 56. percben aztán előnyre is szert tettünk. Ezt követően azonban a debreceniek tovább fokozták a tempót, és beszorultunk. Percekig képtelenek voltunk kijönni ebből a szorításból.  A büntetőt nem láttam onnan, ahol én álltam, így nem tudom megítélni a jogosságát, mindenesetre egyenlítettek, majd néhány percre rá újabb gólt kaptunk” – tette hozzá a játékos.

Sándor György szerint a folytatásban mindent megtett a csapata az egyenlítésért.

„Próbáltunk továbbra is menni előre, aminek következtében nagyon kinyíltunk hátul, így aztán a harmadik találat megpecsételte a sorsunkat. Nem tudom, mi lehet az oka, de tavasszal ugyanígy jártunk az Oláh Gábor utcában: vezettünk, a kezünkben volt a meccs, a végén mégsem mi örülhettünk a három pontnak.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik