Videoton: lecsapni készülnek az MTK egyik alapemberére

Vágólapra másolva!
2012.06.05. 07:34
Címkék
A labdarúgó NB I legutóbbi ezüstérmese, a Videoton szemet vetett az MTK utánpótlás-válogatott hátvédjére, Szekeres Adriánra.

A felek már a télen egyeztettek; akkor abban maradtak, hogy a nyáron visszatérnek a kérdésre. Hétfői információk szerint a főszereplők ezt már megtették, és meglehetősen közel kerültek az egyezséghez.

A 23 éves, hórihorgas hátvéd az NB II Nyugati csoportjában legutóbb 28 mérkőzésen lépett pályára, valamennyi alkalommal végigjátszotta a bajnokit, és csak egyetlen sárga lapot kapott. Az élvonalban hatvanötször játszott – első NB I-es összecsapását épp a fehérváriak ellen jegyezte 2007-ben (az MTK 2–0-ra nyert odahaza).

VIDEOTON FC – A LEHETSÉGES NYÁRI ÉRKEZŐK/TÁVOZÓK/KISZEMELTEK

Érkezők: Elek Ákos (Eskisehirspor – Törökország, lejár a kölcsönszerződése), Fejes András (Siófok – lejár a kölcsönszerződése), Haraszti Zsolt (Siófok – lejár a kölcsönszerződése), Lencse László (KTE – lejár a kölcsönszerződése), Somodi Bence (Gyirmót – lejár a kölcsönszerződése), Goran Vujovics (montenegrói, Haladás – lejár a kölcsönszerződése)

Távozik/távozhat: Filipe Oliveira (portugál, Parma – Olaszország, lejár a kölcsönszerződése), Goran Vujovics (montenegrói, ?)
Kiszemelt: Szekeres Adrián (MTK)

MTK BUDAPEST – A LEHETSÉGES NYÁRI TÁVOZÓK/ÉRKEZŐK/KISZEMELTEK
Érkezők: Frőhlich Roland (Pécs – lejár a kölcsönszerződése), Hrepka Ádám (Paks – lejár a kölcsönszerződése)
Távozik/távozhat: Balajti Ádám (DVSC-Teva – lejár a kölcsönszerződése), Szekeres Adrián (Videoton – lejár a szerződése)
Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik