Videoton: jó hangulatú beszélgetés Kleinheislerről – megoldáskeresés

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.27. 07:52
A héten már beszámoltunk róla, hogy a Videoton, megváltoztatva korábbi álláspontját, a téli átigazolási időszakban már hajlandóságot mutat arra, hogy eladja Kleinheisler László játékjogát. A támadó menedzserét, Nagy Mihályt a klubbal azóta folytatott egyeztetésekről kérdeztük.

„Nagyon jó hangulatú beszélgetést folytattam a Videoton vezetőségével. A fehérváriak felajánlották a nyáron lejáró szerződés meghosszabbításának lehetőségét, de mivel jeleztem, hogy más terveink vannak, ezt elfogadták, és abban maradtunk, hogy közösen keressük a megoldást. Az a közös érdekünk, hogy a téli szünetben egy minden fél szempontjából kedvező ajánlat érkezzen, olyan, amit a Videoton és mi is el tudunk fogadni, így Kleinheisler László csapatot tud váltani az Európa-bajnokság előtt” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a támadó menedzsere, Nagy Mihály. Nagy Mihály.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a bajnokin ebben a szezonban nem játszó, a Videoton második keretéhez száműzött Kleinheislerért pontosan mekkora összeget szeretne kapni a magyar klub, és az is kérdés, melyik ország lehet a célállomás, az ugyanis biztosra vehető, hogy külföldre szerződik a kétszeres válogatott labdarúgó.

Korábban a lengyel vonal tűnt a legvalószínűbbnek vele kapcsolatban, de azóta olasz érdeklődésről is hallani, korábbi sajtóértesülések szerint az Udinese és a Genoa is a kérők között lehet.

A Videoton a héten már jelezte, Kleinheislerről csak akkor adnak tájékoztatást, ha a karrierjét érintő érdemi változás történik. Addig feltehetően továbbra is a második kerettel kell készülnie az oslói Eb-selejtezőn győztes gólt szerző játékosnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik