HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.01.31 09:44 Frissítve: 2018.01.31 10:08

Videoton: itt van a csatár Spanyolországból, alá is ír – sajtóhír

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Videoton szerződtetné a spanyol élvonalbeli Getafe csatárát, az ősszel kölcsönben a spanyol másodosztályú Sporting Gijónban szereplő Sztefan Scsepovicsot, a fehérvári Marko Scsepovics bátyját. A legfrissebb spanyolországi hírek szerint a csatár vasárnap óta Magyarországon tartózkodik, és az orvosi vizsgálatok után 2020-ig szóló szerződést írhat alá, plusz egy éves opcióval.

HIRDETÉS
Sztefan Scsepovics távozik Spanyolországból – hamarosan aláírhat a Videotonhoz (Fotó: archív)

 

A La Nueva Espana friss híre szerint Sztefan Scsepovics mától már nem tekinthető a Sporting Gijón, illetve a Getafe játékosának.

SZASA MARKOVICS NINCS KÉPBEN
A nemzetközi sajtóban továbbra is gyakran felbukkan a Videoton neve. A ciprusi kerkida.net írt arról, hogy a szigetországba is csábított, legutóbb a spanyol Córdobában szereplő Szasa Markovics a Videoton kiszemeltjei között is szerepel. A Nemzeti Sport Online ugyanakkor úgy értesült, a 26 éves középpályás nincs képben a fehérváriaknál, noha Marko Nikolics vezetőedző jól ismeri őt, elvégre korábban dolgoztak együtt a belgrádi Partizannál. 

A spanyol lap cikke szerint a csatár már vasárnap elutazott Magyarországra, hogy orvosi vizsgálatokon vegyen részt a Videotonnál, és a már meg is egyezett a fehérvári klubbal arról, hogy két és fél éves szerződést ír alá, vagyis 2020 nyaráig, de plusz egyéves opció is szerepel majd a kontraktusban.

Az aláírásra akár már ma sor kerülhet, azok után, hogy kedden mind a Sporting Gijónnal, mind a Getaféval megszületett az egyezség Scsepovics szerződésének megszüntetéséről, így szabadon igazolhat a Videotonhoz.

A csatárt a nyáron adta kölcsön az élvonalbeli Getafe korábbi klubjának, a másodosztályú Gijónnak, amelynek színeiben az ősszel 15 bajnokin négy gólt szerzett. A kölcsönszerződése a nyárig szólt volna, de mindkét klubnál sikerült elérnie, hogy elengedjék. A spanyol élvonalban korábban 34 meccsen hat gólig jutott, a másodosztályban pedig összesen 78 találkozón 30-szor volt eredményes.

A 28 éves, nyolcszoros szerb válogatott Sztefan a pályafutása során másodszor futballozhat együtt két évvel fiatalabb öccsével,  a Videotont 2016 óta erősítő Markóval, korábban a Partizanban játszottak együtt még a 2012–2013-as szezonban.  

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTON FC-NÉL
Érkezők:
Huszti Szabolcs (Csangcsun Jataj – Kína, szabadon igazolhatóként), Boban Nikolov (macedón, Vardar Szkopje – Macedónia), Tomás Tujvel (szlovák, Mezőkövesd)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Nagy Dominik (Legia Warszawa – Lengyelország), Radoszav Petrovics (szerb, Sporting CP – Portugália), Sztefan Scsepovics (szerb, Sporting Gijón – Spanyolország, kölcsönben a Getafétól)
Távozók: Barczi Dávid (Vasas, szabadon igazolhatóként), Fejes András (Paksi FC, szabadon igazolhatóként), Horváth Tamás (Mezőkövesd)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:
Ezekiel Henty (nigériai, érdeklődnek iránta: Slovan Bratislava – Szlovákia, Göztepe – Törökország, Hapoel Beer-Seva – Izrael), Asmir Suljic (bosnyák, érdeklődik iránta: Slovan Bratislava – Szlovákia), Szolnoki Roland 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.16 23:47:28

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Kommentre” kész volt a drukker – fél évszázaddal ezelőtt is. A Népsport pedig vette a bátorságot, s 1968 novemberében meghirdette: „Szerkesszen velünk!”

2018.11.14 18:28:49

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Aláírták az üzemeltetési szerződést, extra programokkal várják a szurkolókat az új stadionban.

2018.11.13 22:04:30

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Megerősítették az izomzatot, hogy átvegye a szalagok szerepét.

2018.11.13 12:04:43

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Rózsa Dániel 2016-ban Djuricin 11-esét is kifogta. A Vidi mintha nem ugyanaz a csapat lenne a kupameccsek után.

2018.11.12 10:25:38

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Vidi-edző szerint az alapemberek hiánya nem lehet kifogás. A 14. forduló mestermérlegei.

HIRDETÉS
HIRDETÉS