Videoton: időben kész lesz a Sóstói Stadion – képek, videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.27. 22:02
null
Időben kész lesz a Sóstói Stadion (Fotó: <a href="http://www.vidi.hu/2017/03/27/latvanyos-szakaszahoz-erkezett-a-stadionepites-%E2%80%93-helyszini-videoval.html">vidi.hu</a>)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton hivatalos honlapján számolt be a Sóstói Stadion építési munkálatairól, valamint arról is, hogy az ütemterv tartható, így 2018. január 16-ig elkészül a létesítmény.

Gönczöl Péter, a Strabag-MML Kft. ügyvezető igazgatója kiemelte, a stadion építése abba a szakaszába érkezett, amikor a leglátványosabb lépések történnek, beemelik a hatalmas betonelemeket és folyamatos a szerkezetépítés – írja tudósításában a vidi.hu.

Cser Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere megerősítette, a kemény tél ellenére is tartható a véghatáridő, és a Vidi-szurkolók lassan elkezdhetik a visszaszámlálást, hogy mikor léphetnek be az új szentélybe, ami egyben egy multifunkcionális létesítmény is lesz.

Varga Róbert, a Strabag-MML Kft. területi igazgatója az építés általános adatai kapcsán elmondta, a 12.6 milliárd forint összköltségű Sóstói Stadion 14 201 fő befogadására lesz alkalmas, az épület alapterülete 10 199 négyzetméter lesz, legmagasabb pontja pedig 21.28 méter.

(Fotó: vidi.hu)
(Fotó: vidi.hu)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik