Videoton: Henty távozásáról pletykálnak, a klub hallgat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.28. 14:08
null
Ezekiel Henty máris távozhat Fehérvárról? (Fotó: Földi Imre)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton légiósát, Ezekiel Hentyt szemelte ki magának a szlovák élvonalbeli Slovan Bratislava – írja a sportfaktor.hu. A támadó az ősszel jó teljesítményt nyújtott, bekerült a Nemzeti Sport álomcsapatába is.

 

Sajtóhírek szerint Henty iránt a pozsonyi Slovan mellett arab klubok, valamint a Lang Ádámot foglalkoztató Dijon is érdeklődik. A Lokomotiv Moszkvától nyáron érkezett nigériai játékos ősszel 20 tétmeccsen öt gólt szerzett és három gólpasszt osztott ki a fehérváriak színeiben, ennek ellenére állítólag hajlandóak lennének megválni tőle. A 24 éves támadó szerződése 2020 nyarán jár le a Videotonnál, piaci értékét valamivel több mint egymillió euróra becsüli a Transfermarkt.

Henty lehetséges átigazolásával kapcsolatban megkerestük a Videoton sajtóosztályát, ám az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan ezúttal sem kommentálták a játékosukkal kapcsolatos találgatásokat.

 

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTON FC-NÉL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Mario Gavranovic (svájci, Rijeka – Horvátország), Andraz Sporar (Basel – Svájc, legutóbb kölcsönben Arminia Bielefeld – Németország)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:
Ezekiel Henty (nigériai, Slovan Bratislava – Szlovákia, Dijon – Franciaország)

Henty karácsonykor hazájában, Nigériában a róla elnevezett alapítvány nevében adott át érmeket a róla elnevezett futballbajnokság zárása után. A helyi beszámolók szerint a 24 éves futballista ételt is osztott a rászorulóknak.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik