HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.05.30 13:41 Frissítve: 2016.05.30 23:49

Videoton: három biztos távozó, elkezdődött a felkészülés

Kovács Zoltán, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton sportigazgatója a csapat hivatalos honlapján beszélt a nyári átigazolási tervekről. A fehérvári csapat ma elkezdte a felkészülést a következő szezonra.

A Videotonnál már a 2016–2017-es szezonra készülnek (Fotó: vidi.hu)

 

„Zsótér Donát, Horváth Tamás és Lorentz Márton visszatértek a kölcsönjátékból és az első csapattal kezdik meg a felkészülést, akárcsak Tischler Patrik, aki a Puskás Akadémia játékosa, jövőjéről később születik döntés” – mondta a vidi.hu-nak Kovács Zoltán sportigazgató.

„Filip Pajovicsnak június 30-án lejár a szerződése, Alhassane Soumah-nak és Braniszlav Danilovicsnak pedig a kölcsönszerződése, ők máshol folytatják pályafutásukat, amelyhez sok sikert kívánunk. A Siófokra kölcsönadott Gábor Péter és Paudits Patrik számára még tart az NB II-es bajnokság, rajtuk kívül Koltai Tamás, Haraszti Zsolt és Tomas Tujvel sem voltak ott a felméréseken, ők a klub engedélyével nem csatlakoztak a csapathoz. Jelen volt a 19 éves Varga Bence, aki a tavaszi idényben, edzőmérkőzésen már bemutatkozhatott az első csapatban.”

A Nemzeti Sport Online múlt héten már jelezte, hogy Koltai végleg Paksra szerződhet és Haraszti is a tolnaiaknál folytathatja a pályafutását. Kovács a kapushelyzettel kapcsolatban megerősítette korábbi hírünket: Daniloviccsal és Pajoviccsal nem számolnak Fehérváron, de valószínűleg a Dunaszerdahelyre kölcsönadott Tujvel sem tér vissza.

A Videoton eddig egy új játékos szerződtetését jelentette be a DVTK-tól érkező, szabadon igazolható Barczi Dávid személyében. 

A Videoton ma kezdte a felkészülést a következő szezonra. Szokás szerint a játékosoknak egészségügyi vizsgálatokon kellett résztvenniük: vérvétel, fogászati, ortopédiai, fül-orr-gégészeti és kardiológiai vizsgálatok vártak rájuk.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTON FC-NÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Filip Pajovics (szerb, Puskás AFC, ?), Gábor Péter (Siófok, ?), Horváth Tamás (Mezőkövesd), Lorentz Márton (Dunaújváros), Tomás Tujvel (szlovák, DAC 1904 – Szlovákia, ?), Zsótér Donát (Puskás AFC, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Barczi Dávid (DVTK), Bódi Ádám (DVSC), Futács Márkó (Mersin Idman Yurdu – Törökország), Sándor György (Perth Glory – Ausztrália), Varga József (DVSC),  Theodorosz Kolokudiasz (Ciprus)
Távozók: Rudolf Gergely
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Braniszlav Danilovics (szerb, Puskás AFC), Alhassane Soumah (guineai, Juventus – Olaszország), Filip Pajovics (szerb, Puskás AFC), Tischler Patrik (Puskás AFC, ?)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Haraszti Zsolt (Paks), Koltai Tamás (Paks
– kölcsön után végleg?)

 

2019.01.20 14:31:08

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Negyedik törökországi felkészülési mérkőzésén a második vereségét szenvedte el a Ferencváros.

2019.01.19 14:05:50

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Sion elleni meccsen bemutatkozott a Ferencváros új igazolása, Lasa Dvali.

2019.01.18 17:17:30

Labdarúgó NB I ILKU MIKLÓS

Az UEFA éves pénzügyi jelentése alapján elhelyezhetjük magunkat a futballtérképen.

2019.01.17 16:05:08

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

Sisa Tibor bemutatta az új, kooperatív oktatási modellt, és futballunk nagy lehetőségéről is beszélt.

2019.01.17 00:25:51

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Janiccsal ellentétben Torghelle sosem számított mindenki kedvencének.