Videoton: ha Premier League, akkor a Hull lehet Nikolics kérője, de...

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.02. 14:12
A Nemzeti Sport Online Angliából származó értesülései szerint, ha valóban érkezik még ma konkrét ajánlat Nikolics Nemanjáért a Videotonhoz az angol élvonalból, akkor az a Hull Citytől jöhet.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Videoton magyar válogatott csatára, Nikolics Nemanja iránt továbbra is van érdeklődés Angliából, az első és a másodosztályból is, ám sorsa más egyéb tárgyalásoktól is függhet, mert a szóba jöhető kluboknak több kiszemeltjük is van.Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Videoton magyar válogatott csatára, Nikolics Nemanja iránt továbbra is van érdeklődés Angliából, az első és a másodosztályból is, ám sorsa más egyéb tárgyalásoktól is függhet, mert a szóba jöhető kluboknak több kiszemeltjük is van.

Úgy tudjuk, a Premier League-ből a csatárt kereső, a tabellán 18. helyen álló Hull City érdeklődik, míg a másodosztályból a Readingről és a Sheffield Wednesdayről hallani – ez utóbbi információt a The Guardian is megerősítette.

Az angol lap ugyanakkor úgy értesült, jelenleg nagyobb esély van arra, hogy Nikolics végül mégis marad a Videotonban a tavaszi szezonra, mert a szóba jöhető kérők mást szerződtetnek csatárposztra.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik