Videoton: Gyurcsó elbúcsúzott, erősebb bajnokság a célja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.14. 12:51
Múlt héten a Nemzeti Sport Online számolt be először arról, hogy Gyurcsó Ádám télen távozik a Videotontól, miután eldöntötte, hogy nem hosszabbítja meg a december végén lejáró szerződését. A válogatott edzőtáborában, Telkiben készülő szélső ma elmondta, a hétvégén elbúcsúzott a klubtól.

„A labdarúgásban persze minden előfordulhat, de a Paks elleni meccs után elbúcsúztam a Videotontól. A klubnál sok sikert kívántak a további pályafutásomhoz. Azt még nem tudom megmondani, hol folytatom, szeretnék a magyarnál erősebb bajnokságba szerződni" – mondta a Nemzeti Sport Online-nak Gyurcsó Ádám.

A játékos menedzsere, Filipovics Vladan érdeklődésünkre annyit mondott, hogy folyamatosan dolgozik Gyurcsó Ádám átigazolásán, jelenleg is külföldön tartózkodik, több országból érdeklődnek védence iránt.

Szeretnék minél előbb megtalálni a lehető legjobb megoldást, hogy a Videotonban ebben a szezonban 17 bajnokin hét gólt szerző támadó januárban már új csapatával kezdhesse meg a felkészülést. Ez azért is lenne fontos számára, mert szeretne bekerülni Bernd Storck szövetségi kapitány Eb-keretébe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik