Videoton: Gattuso mégsem érkezik, más ajánlatai vannak

Vágólapra másolva!
2014.05.14. 07:23
null
Menni vagy nem menni, de leginkább hová? Ez Gattusok kérdése (Fotó: Reuters)
Erőteljes fordulatot vett Gennaro Gattuso és a Videoton ügyében a tuttomercatoweb.com. Az olasz portál kedden napközben még azt közölte, hogy már csak a bejelentés hiányzik a korábbi világbajnok fehérvári szerepvállalásához – a Videoton tiszteletbeli elnöke, Kovács Ferenc ugyanakkor csak a tárgyalásokat erősítette meg –, később azonban a honlap már azt állította, hogy Gattuso mégsem fogadta el az ajánlatot.

 

Az átigazolási ügyekkel kiemelten foglalkozó TMW exkluzív információként – a főszerkesztő, Michele Criscitiello információjára hivatkozva – közli, hogy Gattusót végül mégsem győzte meg a magyar csapat ajánlata, és visszavonult a további tárgyalásoktól.

A Tuttomercatoweb hozzátette: Gattusónak van lehetősége az útkeresésre, válogathat az ajánlatok sokasága közül (korábban olasz források az AEK Athénról, a Sassuolóról és a Novaráról írtak), de képbe került a cseh bajnoki ezüstérmesként biztos El-induló Viktori Plzen is.

A pályafutása jelentős részét az AC Milanban töltő Gattuso az elmúlt szezon végén vonult vissza a játéktól, játékos-edzőként rövid ideig a Siont irányította, majd az aktuális idény elején feliratkozott Maurizio Zamparini „áldozatai” közé, a Palermo tulajdonosa három hónap után menesztette (a Serie B-ben két győzelem, egy döntetlen és három vereség után).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik