nemzetisport.hu 2013.07.17 16:49 Frissítve: 2015.03.13 01:46

Videoton: Fejes András egy évig az MTK-hoz került - hivatalos

A vidi.hu tájékoztatása szerint a Videoton egy évre kölcsönadta védőjét, Fejes Andrást az MTK-nak.

 

Fejes András legutóbb a Siófokban szerepelt kölcsönben, július elején 2016. június 30-ig szerződést hosszabbított vele a fehérvári együttes. Most kölcsönben a Hungária körúton bizonyíthat.

„Természetesen az lett volna az igazi, ha a Vidivel kezdhetem a szezont, de ezt a kölcsönadást inkább úgy élem meg, mint egy lehetőséget arra, hogy jó teljesítmény esetén visszakerülhetek Székesfehérvárra. Az MTK már tavaly is érdeklődött irántam, akkor még máshogy alakult, most viszont úgy érzem, jó helyre, jó csapatba kerülök, ahol minden adott ahhoz, hogy fejlődjek, és felhívjam magamra a figyelmet. Nem mellékes, hogy az NB I egyik stabil klubjában tehetem ezt meg” – nyilatkozta a vidi.hu-nak Fejes.

Ahogy azt tegnap megírtuk, Garami József, az MTK szakmai igazgatója szerint Fejes megoldást jelenthet a kék-fehérek védőgondjaira.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK BUDAPESTNÉL
Érkezők: Beszterczei Attila (Szigetszentmiklósi TK – kölcsönből vissza?), Deutsch Bence (Szigetszentmiklósi TK – kölcsönből vissza), Djordje Djurics (szerb, FC Tatabánya – kölcsönből vissza?), Fejes András (Videoton FC – kölcsönbe), Frank Richárd (FC Tatabánya – kölcsönből vissza), Harrak Ayub (spanyol, szabadon igazolható), Horváth Zsolt (Pécsi MFC), Sasa Macura (ausztrál-horvát, Szigetszentmiklósi TK – kölcsönből vissza?), Tóth Ferenc (Veszprém FC – kölcsönből vissza?), 
Távozik/távozhat: Balajti Ádám (Debreceni VSC, kölcsönből vissza, onnan Mezőkövesd), Hidvégi Sándor (Ferencváros), Kornis Attila (Szigetszentmiklósi TK – egy évre kölcsönbe), Nikházi Márk (Diósgyőri VTK), Rácz Ferenc (Pécsi MFC), Vadnai Dániel (Haladás?), Rafe Wolfe (jamaicai, Győri ETO FC), Zsidai László (Debreceni VSC)
Kiszemeltek: Dusan Milosevic (bosnyák, szabadon igazolható), Juhász Dániel (Paksi FC, szabadon igazolható)
2019.12.12 22:32:11

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Nem a fiatalokkal van a baj, pontosabban nem azzal van a baj, hogy elfogadják a kipárnázott, kényelmesebb körülményt, hanem inkább azzal, hogy versenyhelyzetben nincsenek rákényszerítvea megfelelésre.

2019.12.11 09:53:35

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

Ha a védőn múlna, nem hezitálna a karrierje lezárulta után is a fehérvári klubnál maradni.

2019.12.09 22:12:38

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

Hatvan éve jelent meg a sportirodalom egyik legabszurdabb műve, az 1956-os forradalom után Nyugatra szökött futballistákról.

2019.12.10 14:04:13

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A nigériai csatár ilyen gólátlagot még nem produkált. Bódi Ádám 202 napja, Babati Benjámin 202 meccse.

2019.12.09 13:23:46

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az Újpest játékosa Curtis, Ogli G és Majka zenéjét szereti. És sokat köszönhet Nikolicsnak.