HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.05.29 08:54 Frissítve: 2016.05.29 11:45

Videoton: egy kapus visszatér, 3 sorsa kérdéses – mi lesz Felcsúton?

Érdekes kapuskeringő van kialakulóban a nyáron a labdarúgó NB I-ben, illetve NB II-ben a Székesfehérvár (Videoton), Felcsút (Puskás Akadémia) vonalon.

 

Kezdjük azzal, hogy a korábban a Puskás Akadémiánál is futballozó, jelenleg a Videoton kölcsönjátékosaként az NB II-es Mezőkövesdnél szereplő, de a másodosztályban csak két meccsen védő Horváth Tamás visszatér a Videotonhoz.

A fehérváriak első számú kapusa jó eséllyel Kovácsik Ádám lehet az új szezonban, vele májusban hosszabbított szerződést a klub. Ugyanakkor a Puskás Akadémiától kölcsönkapott Braniszlav Danilovics távozhat, viszont a légiósszabály miatt a szerb játékossal Felcsúton sem számolnak. A másodosztályba kieső PAFC magyar kapust keres Pogacsics Krisztián mellé.

A Videotonnál két kapus jövője tűnik kérdésesnek: a legutóbb a PAFC-nál kölcsönben játszó szerb Filip Pajovicsé és a Dunaszerdahelyre kölcsönadott szlovák Tomás Tujvelé.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTON FC-NÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Filip Pajovics (szerb, Puskás AFC, ?), Gábor Péter (Siófok, ?), Horváth Tamás (Mezőkövesd), Tomás Tujvel (szlovák, DAC 1904 – Szlovákia, ?), Zsótér Donát (Puskás AFC, ?)
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Barczi Dávid (DVTK), Bódi Ádám (DVSC), Futács Márkó (Mersin Idman Yurdu – Törökország), Sándor György (Perth Glory – Ausztrália), Varga József (DVSC),  Theodorosz Kolokudiasz (Ciprus)
Távozók: Rudolf Gergely (?)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Braniszlav Danilovics (szerb, Puskás AFC, ?), Alhassane Soumah (guineai, Juventus – Olaszország), Tischler Patrik (Puskás AFC, ?)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Haraszti Zsolt (Paks), Koltai Tamás (Paks
– kölcsön után végleg?)

 

2019.02.19 14:43:54

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

Ricccardo Guffanti márciustól már az edzőképzés hallgatóinak is oktatja a scoutingot.

2019.02.19 21:21:12

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Minden különösebb felhajtás nélkül járták a pályákat, figyelték a kölyköket.

2019.02.19 21:15:17

Labdarúgó NB I BERTA MIHÁLY

ALAPVONAL. Csakhogy akinek a történetéből városi legenda lesz, a nadrágjából divat, a pályafutásából meg példa, annak nemcsak arra kell odafigyelnie, hogy mit tesz, hanem arra is, meddig.

2019.02.18 21:18:24

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. A Fradinak lőtt ollózós gólja megvillantotta az ismerős varázst.