Videoton: Boban is a fehérvári kiszemeltek között

Vágólapra másolva!
2016.04.01. 20:55
null
Boban 25 bajnokin kilenc gólt szerzett a szezonban (Fotó: sportnet.20minuta.hr)
A Nemzeti Sport Online horvát forrásokból úgy értesült, hogy az NK Zagreb 26 éves labdarúgóját, Gabrijel Bobant figyeli a Videoton.




Boban – aki távoli rokonságban van a vb-bronzérmes Zvonimir Bobannal – 2013-ban, ingyen igazolt a zágrábiakhoz. Pályafutása során több horvát klubban (Kamen Ingrad, Virovitica, Vinogradar, Pomorac) is megfordult. Értékét a transfermarkt.de 800 ezer euróra teszi, szerződése 2018 nyaráig érvényes.

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a zágrábiak pénteki bajnokiját – otthon játszottak gól nélküli döntetlent az Inter Zapresiccsel – a helyszínen tekintette meg a fehérvári klub képviselője. A szélső Boban kezdőként végig a pályán lehetett a házigazdáknál. Más kérdés, hogy a beszámolók szerint nem játszott jól, a pénteki teljesítményével aligha tudta meggyőzni a Videotont.

Információink szerint a Vidi szélső mellett még csatárt és védekező középpályást is szerződtetne a nyáron.

A vendégcsapatban amúgy pályára lépett az a macedón Ilija Nesztorovszki, akit a téli átigazolási időszakban hoztak össze a fehérváriakkal. A támadó azonban januárban a Palermóhoz kötelezte el magát, de csak júliustól csatlakozik az olasz klubhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik