Videoton: az AEK már a télen vinné Nikolicsot - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.11. 08:16
null
Nikolics Nemanja a tavaszi szezonban már a görög védőkkel csatázhat (Fotó: Mirkó István, archív)
Görög sajtóhírek szerint az AEK Athén a téli átigazolási időszakban ajánlatot tesz Nikolics Nemanjára, a Videoton magyar válogatott támadójára. Az NB I góllövőlistájának élén álló csatár szerződése a szezon végén lejár, tehát a görögök a nyáron ingyen szerződtethetnék, ám a legfrissebb információk szerint nem várnának addig a megszerzésével.

 

Mint ismert, Nikolics játékát a Kecskemét elleni bajnokin a helyszínen vette szemügyre Branko Milovanovics, az AEK Athén sportigazgatója, aki kedvező tapasztalatokat szerzett a magyar válogatott futballistáról.

Nos, a legfrissebb hírek szerint a Videoton csatára olyan meggyőző teljesítményt nyújtott a Kecskemét elleni gól nélküli döntetlen alkalmával, hogy a görögök a téli átigazolási időszakban ajánlatot tesznek érte. A 26 éves Nikolics szerződése a szezon végén lejár a székesfehérvári együttesnél, tehát jelen állás szerint a nyáron szabadon igazolhatóvá válik, de az AEK nem várna addig a szerződtetésével.

A sportday.gr arról ír, hogy Milovanovics – akinek kiváló a kapcsolata Filipovics Vladannal, Nikolics menedzserével – hétfőn tért vissza Görögországba, és rögvest megosztotta benyomásait Trajanosz Dellasszal, az athéniak vezetőedzőjével.

A feljutásért küzdő másodosztályú együttes sportigazgatójának útja a közeljövőben Brazíliába vezet, ahol újabb labdarúgók teljesítményét tanulmányozza.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik