Videoton: a tervek szerint alakul Juhász felépülése

Vágólapra másolva!
2015.09.14. 10:53
A csapatorvos tájékoztatása szerint jól halad Juhász Roland rehabilitációja. Mint ismert, a válogatott védő a románok elleni Eb-selejtezőn sérült meg.

„Roli az egyetlen olyan játékosunk, aki kilenc hónapja, a téli edzőtábor óta folyamatosan, hosszabb pihenő nélkül szerepelt a Vidiben és a válogatottban is. Márciusban egy minimál invazív operációt végeztek el rajta” – mondta dr. Kovács Tibor csapatorvos a vidi.hu-nak. vidi.hu-nak.

„Legutóbb, a magyar–román válogatott mérkőzés első félidejében szenvedett izomsérülést, a jobb oldali közelítője húzódott meg. A válogatottal kiváló a kommunikációs kapcsolatunk, ott rögtön el is kezdték a kezelését, mi pedig ezt kiegészítettük képalkotó eljárásokkal, és azok is megnyugtató eredményt mutattak. Az elmúlt héten ennek a sérülésnek a fizikoterápiás kezelése zajlott mindennap. Ezen a héten a rehabilitáció következő szakaszába léphet, és talán el tudja kezdeni a rehabilitációs edzővel, Purger Szilárddal a munkát. Azt, hogy ez a munka milyen ütemben fog haladni, egyelőre nagyon óvatosan szeretnénk meghatározni, mivel ez nem az első ilyen típusú sérülése. Összegzésképp azt tudom elmondani, hogy jól halad Roli rehabilitációja, napi szinten kontrolláljuk a felépülését. Napról napra javul az állapota, de nem szeretnénk siettetni az ő visszatérését.”

Az nem derül ki a cikkből, hogy Juhász várhatóan mikor lép ismét pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik